Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

ASUS - két új DX 11-es kártya érkezik

Az ENGTX400 család két új tagját az egyszerű tuningolás képességével küldik harcba.

2010.05.25. 13:11 | szerző: Retee | kategória: Hardver

Az ASUS két új videókártyát bocsájtott piacra, méghozzá az ENGTX400 család két új tagját.
Az erősebb testvér az ENGTX480, mely az 1401 stream processzort és 384 bites memóriainterfészt tartalmazó GTX480 magot használja. Maga a kártya 700 MHz-es GPU órajellel és 1,5 GB-nyi, 3696 MHz-es (924 MHz) GDDR5 memóriával működik. Az ENGTX470 ezzel szemben 607 MHz-es processzort, 1,2 GB GDDR5 memóriát (3348 MHz/837 MHz) tartalmaz.
A két DirectX 11-es kártya kapcsán fontos szempont volt a tuningolhatóság, melyet az Asus a Smart Doctor alkalmazásban valósította meg. Az exkluzív Voltage Tweak (Feszültséghangolás) funkció segítségével a kezdő játékostól a veteránig mindenki a legtöbbet tudja kihozni az új GPU-kból, felhasználva a részletes beállítási lehetőségeket, melyek a teljesítményt akár 50%-kal is megnövelhetik. A tökéletesített hűtési megoldással még radikálisabb sebesség érhető el. A Supersonic Sled mérőszoftverrel pedig azonnal le is mérhető az új beállítások hatásossága.
Az új grafikus kártyák egyik legnagyobb előnye, hogy 100%-ban támogatják a DX11-et. Ez azt jelenti, hogy az olyan funkciók, mint a tárgyak részletes megjelenítéséhez alkalmazott tesszeláció, az interaktív, valós idejű sugárkövetés és az PhysX legújabb verziója teljes mértékben kihasználhatók.
A két kártya támogatja továbbá az NVIDIA CUDA és DirectCompute párhuzamos feldolgozást, ahol erejük általános számítási célokra használható fel – megnövelve a teljes rendszer általános teljesítményét még nem grafikus alkalmazások esetében is. Emellett az új családban helyet kapott az NVIDIA 3D Vision, melyet kihasználva, rengeteg játékot játszhatunk teljes 3D-ben. ■

előző
következő
ASUS - két új DX 11-es kártya érkezik
ASUS - két új DX 11-es kártya érkezikASUS - két új DX 11-es kártya érkezik

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló