Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sniper: Ghost Warrior - demo

A City Interactive új akciójátéka egy fiktív dél-amerikai szigetre vezet minket, ahol a mesterlövészt szorongatva kell bejutnunk a lázadók fővárosába.

2010.06.08. 18:48 | Retee | kategória: Játék

Június végén jelenik meg a City Interactive kiadásában a Sniper: Ghost Warrior, mely egy fiktív dél-amerikai szigetre vezeti el a játékosokat, ahol néhány héttel korábban katonai puccsal új kormány alakult. A demokratikus rendszerből így diktatúra született, melyet egy kegyetlen tábornok, Vasquez irányít. Katonai kötelékünket viszont pontosan ellene küldik, s feladatunk az, hogy beszivárogjunk a lázadók fővárosába, ahol aztán az új kormány tagjait semlegesíthetjük. A hírszerzési jelentésekre alapozott terv viszont nem válik be, s mint kiderül, Vasquez nem csak egy egyszerű lázadó, mivel igen komoly támogatást nyújtanak neki hátulról. Egységünk az új körülményekhez igazodva mégis megkísérli a behatolást, ennek sikere viszont már a mi teljesítményünktől függ.
A fejlesztők ígérete szerint a Sniper: Ghost Warrior nem épp hagyományos akciójátéknak készült, hiszen semmiképp sem a szemtől-szembeni harcot kell erőltetnünk, hanem a rajtaütéseket. Szerencsére a dzsungel igen változatos terepet kínál ehhez, így például a dzsungelben könnyedén elrejtőzhetünk, hogy aztán a távcsövest becélozva lekapjuk az őrjáratot. Demo:

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Sniper: Ghost Warrior - demo
Sniper: Ghost Warrior - demoSniper: Ghost Warrior - demoSniper: Ghost Warrior - demoSniper: Ghost Warrior - demoSniper: Ghost Warrior - demoSniper: Ghost Warrior - demo
Sniper: Ghost Warrior
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sniper: Ghost Warrior

hozzászólások (26)

Neil
Neil 2010.06.10. 19:40
Igen mutatja már amikor. Néha látom a radaron őket néha nem. :-((
gmadaras
gmadaras 2010.06.13. 14:22
gmadaras
Kérdésem mikor jelenik mek?:-(
Drukala
Drukala 2010.06.13. 14:49
Ahhoz képest, hogy a City Interactive névvel hozható összefüggésbe, nem is olyan szörnyű a játék. Ami engem talán a leginkább zavar, hogy az ellenfelek nem feltétlenül rám néznek amikor lőnek és mégis eltalálnak, kicsit hülyén jön ki a dolog, meg kell hagyni. Illetve a főszereplő szinkronján is lehetne még csiszolni. Ha nem 10k-ért fogják fosztogatni, néhányan még talán meg is veszik. Demó alapján tízből hat pontot adnék is akár a játéknak.
Slyder
Slyder 2010.07.11. 15:40
Nem közelíti meg a jó játék fogalmát. Az lenne a feladata hogy realisztikussá tegye a Sniperrel való vadászatot... az mennyire realisztikus hogy elbújok a növényzetbe, kilövök egy fickót, és kapásból tudják hogy honnan lőttem. (Ráadásul hangtompítós a M. puska) És nem csak össze-vissza lövöldöznek a feltételezett helyem felé, hanem pontosan tudják hogy hol vagyok és szarrá lőnek. A másik, meg hogy nem látszik az ellenségen a golyó ütötte nyom. Tök mindegy hol lövöd meg, nem látszik. Nagyon szegényes a játék...
konrad
konrad 2010.07.27. 10:38
Slydernek igaza van! Ilyen ostoba vagy inkább röntgen-szemű ellenféllel még nem találkoztam: hiába lapulsz csudterepeszínű cuccban a három méteres fűben és hiába használod a halk fegyveredet, az első lövésed után már csak azt hallod, ahogy recsegnek a lövedékek a tarkódon. Azzal még nem lenne baj, hogy váratlan helyszínekről lőnek, de ezt legalább úgy tennék, hogy valóban észrevesznek... Mi a rákért kellett akkor a tutorialban elgyakorolni, hogy elbújok a bajtársaim elől, amelynek az a célja, hogy egy percig ne találjanak meg? Ha jönnek is a lövések, hiába kúszol arrébb, akkor is kapod az áldást. Még tovább csinálom a pályákat, de azt hiszem visszatérek az arma-hoz...:-)
ajánlott olvasnivaló