Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

LG - jön az Optimus GT540

Az LG Android alapú okostelefonja hazánkba is megérkezett.

2010.06.24. 15:51 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Immár hazánkban is megvásárolható az LG új okostelefonja, az Optimus GT540. A mobil lelkét pedig az Android (1.6, magyar nyelvű) operációs rendszer adja, míg a külső titán-ezüstben, a rózsaszínben, vagy fehérben pompázik.
Az Optimus automatikusan szinkronizál a Google összes szolgáltatásával: a Gtalk, Gmail, Google Maps és a legnagyobb videómegosztó portál is elérhető egyszeri bejelentkezéssel. A közösségi oldalak (Facebook, Twitter) folyamatos frissítésében a gyártó saját Social Networking Client alkalmazása segít, a widget alkalmazásokkal pedig közvetlenül az indulóképernyőről követhetjük nyomon, mi történik az ismerőseinkkel.
Ami pedig a multimédiás funkciókat illeti: a 3 megapixeles kamera támogatja a geotagginget, mosolyfelismerést és arcfelismerést. Az automatikus arcfelismerő segítségével különböző műveletek, mint az SMS vagy MMS küldés, illetve telefonálás rendelhetők az azonosított arcokhoz. A beépített videószerkesztő „storyboard” funkciójával a videókhoz közvetlenül a telefonon adható zene és felirat. De a mobil médialejátszóval is rendelkezik, és mind a DivX, mind az Xvid videókat támogatja. Ehhez hozzájön még a telefon 3,5 jack kimenete, a Bluetooth 2.1, illetve az A-GPS is.
A 3 inches, 320 * 480-as felbontású képernyő mögött alapesetben 150 MB beépített memória lapul, ezt azonban akár 32 GB-ig is bővíthetjük, amit nem is árt megtenni, hiszen a telefon 3G-s támogatással rendelkezik, így a multimédia mellett a szélessávú tartalmaknak is szükségük van a helyre.
Az Optimus GT540 hazánkban elsőként a Vodafone-nál érhető el. ■

előző
következő
LG - jön az Optimus GT540
LG - jön az Optimus GT540LG - jön az Optimus GT540LG - jön az Optimus GT540

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló