Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mégis jön a Duke Nukem Forever?

Állítólag a Gearbox dolgozik a játékon.

2010.08.11. 20:46 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Új pletykák merültek fel, mely szerint mégis elkészülhet a Duke Nukem Forever, ám nem a 3DRealms, hanem a Gearbox fejlesztésében. Állítólag már korábban nekiálltak a fejlesztés folytatásának, sőt még az idén kaphatunk egy demót is belőle. ■

Duke Nukem Forever
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Duke Nukem Forever

hozzászólások (16)

SShark
SShark 2010.08.12. 09:48
:-D:-D
Corvus5
Corvus5 2010.08.12. 11:56
Tudtommal a 3DRealms még tavaly májusban megszűnt, ők nyújtották a dolgot, mint a rétestésztát. Ergo nem velük baszol ki, hanem azzal, aki felkarolta és tényleg megcsinálta 1-2 év alatt.
Aryx
Aryx 2010.08.12. 16:15
Szerintem láttátok már, aki mégsem, nos, annak csak annyit, hogy itt tartott a dolog...

Hatalmas vicc az egész, amin csak magam is röhögni tudok. A játék már 2001-ben is 90%-ban késznek tűnt, mégsem jöttek ki jól a fejlesztők a pénzzel és az idővel, csak a hülyítés ment részükről. Pedig tényleg kurva jó lett volna, sok-sok NPC-vel, választási lehetőségekkel, kommandós akciókkal (egy régi marketingszöveget idézve), járművezetéssel, full interaktív környezettel/táncoslányokkal. Most fejből idézek egy '98-as PC Guruból: "Láttuk a Half Life bétáját, és az az egyetlen nem 3D Realms által fejlesztett játék, ami csak a közelébe ér annak, amit mi a Duke-al művelünk." Hibátlan játékot akartak készíteni, de csúnyán rábasztak, így már tényleg kac-kac a történet, és szinte én is örülök már annak, hogy ezek a pancserek becsődöltek.

Nem szeretem az FPS-eket, de a Duke Nukem 3D mégis a kedvenceim közt van a mai napig. Innentől kezdve viszont kerülhet akármelyik fejlesztőhöz a project, ők 2 év alatt összedobnak egy tisztes iparos munkát, ami valójában egy Doom 3-szerű ötlettelen vacak lesz. Nem hinném, hogy olyan sokakat érdekelni fog ezek után.
neumark
neumark 2010.08.13. 00:52
"más játékfejlesztők közben kétszer jobb játékokat raktak össze negyed annyi idő alatt (hadd ne említsek egyet se, mindenki gondoljon egy 2000-2010 között megjelent játékra, ami tetszett neki)"

Érdekes hogy ezt mondod, ugyanis amikor szóba jön ez a témakör hogy melyik játék tetszett a legjobban én mindig élből a S.T.A.L.K.E.R.-t válaszolom, holott ugye annak idején ezek a DNF-el meg az Alan Wake-el karöltve hárman alkották a "soha nem elkészülő játékok" prominens trióját.:-D
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.08.15. 18:36
a kivétel erősíti a szabályt ;)
ajánlott olvasnivaló