Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis 2 - gameplay bemutató

Gamescom trailer a folytatásról.

2010.08.17. 15:57 | szerző: Retee | kategória: Játék

Mint már említettük, az EA bemutatja a kölni fesztiválon a Crysis második részét is, amely a tervek szerint csak a jövő év márciusában jelenik meg. De már most is kapunk némi ízelítőt a folytatás játékmenetéből, melyről az alant várakozó videó gondoskodik. ■

Crysis 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crysis 2

hozzászólások (33)

Dirttwo
Dirttwo 2010.12.22. 22:12
De majd a vérpistikék igényeihez fogják igazítani nem?Lehet kritikát írni basszátok meg, lehet, MAJD HA MEGVESZITEK

Ennyit erről is
Creativ3Form
Creativ3Form 2010.12.22. 22:14
Hát nem tudom. Akinem nem számít se a történet, se a karakterek, se semmi, csak a látvány, azt úgy hívják, hogy kocka gamer. Most nem konkrétan rád utlalok ezzel, de azért a trailerekből lejön, hogy ez bizony nem lesz más, mint egy látvány bomba. Én az első résztől se estem hanyatt, és a trailerek által, sztem ettől se fogok. De, az esélyt megkapja. És lécci, ne küldj el az anyukámba, mint a Fifa topicban a múltkor, mert már ittam, és nem akarok bannt kapni.:-D
Corvus5
Corvus5 2010.12.22. 22:51
Elgurult a gyógyszer?
Gondolkozzál már mielőtt írogatsz, vagy legalább próbáld, mégha fáj is!:-|
_Sun_
_Sun_ 2010.12.23. 12:39
Nem ez lenne az első játék, ahol a pörgős akciót néha nyugisabb részek váltják fel. Amúgy is jót tesz a játékmenetnek néhány tempóváltás. Szebb se lesz az elődjénél, úgyhogy a grafika miatt maximum a konzolosok fogják emlegetni.
Minden esetre, ha megint olyan kidolgozott lesz a fizika, de ugyan olyan céltalan, akkor ez megint nagy kihagyott ziccer lenne.


Razor03: Ki lehet. A kép valamelyik "GDC 06 Jungle" modból való. Ezek közül a legtöbb nem játszható, csak a grafikáról szól, tehát csak nézelődni lehet. Amelyikbe tettek ellenséget abban sincs köszönet, mert néhol olyan sűrű a dzsungel, hogy az ember az orráig alig lát. :-)
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.12.25. 13:05
azt elfelejtettem leírni, hogy ez bizony nem az új Half Life 2 lesz, mert ott tényleg jól el volt találva a játék menete. ez van.
ajánlott olvasnivaló