Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Lara Croft and the Guardian of Light

Már megvásárolható az izometrikus nézetű "Tomb Raider".

2010.09.28. 15:51 | szerző: Retee | kategória: Játék

Megérkezett a Steam rendszerére a Crystal Dynamics új Tomb Raider játéka, a Lara Croft and the Guardian of Light. Az izometrikus nézetű mászkálós játékhoz pedig rengeteg ügyességi és logikai feladatot ígérnek a fejlesztők, akik persze emellett az akcióról sem feledkeztek meg. S mivel immár megvásárolható státuszba került Lara kisasszony speciális feldolgozása, így az első gameplay videók is megérkeztek róla, melyekből egyet a hír alatt találhattok. ■

Lara Croft and the Guardian of Light
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Lara Croft and the Guardian of Light

hozzászólások (12)

Barthezz
Barthezz 2010.12.20. 10:42
Nah most értem a végére, hát ez baromi jó, élvezetes, izgalmas kis játék volt. Rövid, de amennyi időm mostanában jut játszani, ahhoz éppen elegendő hosszú (~10 óra összjátékidő, ha megpróbáljuk a legtöbb bónuszt is teljesíteni). A nehézség tökéletesen lett belőve, folyamatosan kihívást jelentett a játék, ugyanakkor nem akadtam el sehol. Éppen annyira volt nehéz, amennyire kell.

Nem tudja amúgy vki, hogy a DLC-k (bennük a plusz pályákkal) jönnek-e PC-re is és ha igen, mikor?
Dark Archon
Dark Archon 2010.12.20. 10:50
Már rég kijöttek a bónusz pályák, ha arra a 4-re gondolsz + a multira. Más kérdés, hogy bármikor megyek fel, egy rohadt multi játékot nem talál. Az a 4 pálya meg csak challenge, 2 pálya ponthatárra szörny lövöldözős, 2 meg időre kijutós.
Barthezz
Barthezz 2010.12.20. 11:00
Hát én előbb néztem Steam-en, de nem talált hozzá DLC-t a kereső. Mondjuk ha tényleg ennyit jelentenek a plusz pályák, akkor annyira nem is érdekesek, én új mini-kampányoknak örültem volna. De nem úgy volt, hogy 5 DLC lesz és ebből 3 fog adni új pályákat?
Dark Archon
Dark Archon 2010.12.20. 11:06
Tessék. Igaz, hogy plusz pályákról egy kurva szót nem írnak. Az 1.02 patch-csel jöttek. Vagy az előzővel, fene se tudja, 1 nap különbség van köztük. Nekem automata update-en van, szóval lejött magától, aztán egyszercsak több menüm lett: többek közt a letölthető tartalomnál ott virít egy.
Dark Archon
Dark Archon 2010.12.22. 07:54
Mai akció Steam-en: 5,1€ a Guardian of Light! Többek közt a Witcher EE is ennyi.
ajánlott olvasnivaló