Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jelentős fejlesztés a Battlefield Academyhez

Egy nagyobb javítás és egy kiegészítő is érkezik a hangulatos Battlefield Academyhez.

2010.10.27. 09:59 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Nemrég megjelent a Matrix Games által kiadott Battlefield Academyhez az 1.4.1-es javítás, mely a korábbiaknál jóval nagyobb fejlesztéseket tartalmaz. A legfontosabb talán, hogy a készítők által minőséginek tartott felhasználói küldetéseket - ezentúl a játékból - letölthetjük, így szinte folyamatosan új pályákhoz juthatunk, ha az alapból kapott kampányokat már végigvittük. Jelenleg 5 új kampány érhető el - melyet lelkes játékosok készítettek - köztük a Market-Garden hadművelet és a Long Range Desert Group harcai.
A hivatalos újdonságok között új egységek, a pályaszerkesztést elősegítő funkciók és egy kis csalás is megtalálható (az elakadt játékosok átválthatnak Easy Mode-ba).
Ezen kívül hír érkezett a játék első kiegészítőjéről - mely a jelek szerint fizetős lesz és amelyik a - Blitzkrieg nevet kapta. Az Add-On az 1940-es nyugati hadszíntért dolgozza fel, így Panzer II-eseinkkel lerohanhatjuk majd Párizst. Értelemszerűen a küldetéseken kívül ennek a csatának az új egységeit tartalmazza majd a kiegészítő, mint a Renault könnyű tankok, a Char Bis harckocsi vagy a Breugot 693 légicsapása, illetve német oldalon az említett Pz II vagy a Heinkel 111. ■

Battlefield Academy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield Academy

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló