Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age 2 - gameplay bemutató

Öt perces gameplay videó a moszkvai bemutatóról.

2010.11.08. 13:21 | szerző: Retee | kategória: Játék

Már "csak" bő négy hónap, s a BioWare a boltokba küldi fantasy RPG-jének, a Dragon Age-nek a második részét. Persze addig még az első epizód digitális kiegészítői is bejátszanak a képbe, de a fősodor folytatása mégiscsak 2011-ben várható.
Örömmel konstatálhatjuk ugyanakkor, hogy a nemrég megtartott moszkvai bemutató tanulsága szerint a fejlesztők serényen dolgoznak a második részen, legalábbis erről árulkodik a lent várakozó öt perces gameplay videó. ■

Dragon Age II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Age II

hozzászólások (11)

gothmog
gothmog 2010.11.08. 15:33
Én szeretem az ME típusú "akciózósabb" stílust is, csak pont ahogy mondod, a DA, az legyen DA. Jó ha van ilyen is, olyan is. (Bármekkora közhely is egy így leírva:-) )
EvolutioN
EvolutioN 2010.11.08. 16:53
Mielőtt "eluralkodna a pánik", emlékeztetnék mindenkit, hogy ez a játékmenet videó az Xbox 360-as verzióból készült. A PC-s verzióban ugyanolyan (vagy legalábbis nagyon hasonló) lesz a harc, mint az első részben. Már az első rész esetében is jelentős különbség volt a konzolos és a PC-s verzió között. :-)
McCl@ne
McCl@ne 2010.11.08. 19:37
Attól függetlenül, hogy teljesen egyetértek, azért megjegyezném, hogy a Sacred hack'n'slash, nem? Szóval kb. Diablo kategóriában indul (és mint minden: vérzik el)... Fable lenne talán jobb példa, vagy az új Bard's Tale, vagy bármi, ami az egyszerűsités okán Telebubbies szintre degradálódik.
gothmog
gothmog 2010.11.08. 20:08
Tudom, de azért írtam a Sacred-et konkrétan, mert úgy láttam, hogy GustiX-nál az nagy kedvenc, és ezen felül tipikus példája az egyesek által rpg-nek titulált diablo klón akciójátékoknak is egyúttal (én csak hack'n'slash diabloid loot-tombolának szoktam nevezni ezeket a játékokat).
gothmog
gothmog 2010.11.08. 20:13
Ja, közben rájöttem, mi volt a gondod: igen, hack'n'slash és akciójáték kifejezések nem fednek át teljesen. Szóval igazad van. De hack'n'slash-re gondoltam én is, csak nem a jó kifejezést használtam rá:-)
ajánlott olvasnivaló