Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fallout: New Vegas - robbanás

Hamarosan patch érkezik a New Vegashoz.

2010.11.09. 13:03 | Retee | kategória: Játék

Láthatóan a Bethesdanak bejött a Fallout jogok megvásárlása, hiszen a harmadik rész után a New Vegas is hatalmasat robbant az eladások tekintetében. A kiadó ugyanis hivatalosan is közölte, hogy világszerte 5 millió példányt "postáztak ki", s ez körülbelül 300 millió dolláros pénztárcadagadást jelent. Később aztán hozzátették, hogy ez a szám "csak" a potenciális bevétel jelöli, s jelenleg még nem jött be a kasszába ennyi zöldhasú, ám mivel digitális úton rengetegen vásárolnak, így reálisnak érzik, hogy hamarosan összegyűlik a 300 millió dollár.
Ezzel együtt sokan fanyalognak a New Vegas miatt, hiszen a játék tele van buggal, így nem meglepő, hogy a kiadó megígérte: hamarosan egy masszív méretű javítás érkezik a Vegashoz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Fallout: New Vegas
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallout: New Vegas

hozzászólások (2)

Hype
Hype 2010.11.09. 17:34
Történet nem volt rossz, magával ragad a játék ha egyszer valaki 2-3 óránál már többet bír vele játszani, a tartalommal meg egyáltalán nem lehet baj akár 30+ óra.. a sok mellék küldivel együtt. Egyetlen egy nagy problémám van és volt magával a Bethesda-val kezdve az oblivion- f3 stb-nél mindig előjön. Mégpedig az idétlen animációk, pl.: jobbra és előre futás van, kettő közt lévő állapot az valahogy nem létezik csak a keresztirányú csúszás helyben futással karöltve, meg az egyik npc kutyája körülbelül úgy futott mint valami rossz képregény, aztán lehet azért mert nem ultra-high grafikán játszottam :-) ettől eltekintve tényleg nem rossz játék.
ajánlott olvasnivaló