Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Megjelent a Razer DeathAdder Black Edition

Megújult külsőt kapott a gamer egér.

2011.01.28. 13:20 | szerző: Dino | kategória: Hardver

Öt évvel ezelőtt alkották meg a Razer munkatársai az általuk ergonómia szempontjából lehető legtökéletesebbnek tartott gamer egeret, a DeathAddert. Most megérkezett különleges, koromfekete változata is, a DeathAdder Black Edition. A kényelmes fogású, gumírozott oldalmarkolatú egér 3500 dpi maximális felbontást (használat közben is állítható), 1000 Hz-es, 1 ms válaszidős Ultrapollingot biztosít. Öt Hyperesponse gombja tetszés szerint programozható. Kétméteres kábele aranyozott USB csatlakozón köthető a gépre. Ajánlott fogyasztói ára 59,99 euró, az eu.razerzone.com weboldalon már megrendelhető, a boltok polcaira február folyamán érkezik. ■

hozzászólások (11)

LordMatteo
LordMatteo 2011.01.28. 16:42
+1 Madrac

Egyrészt kell egy hozzávaló egérpad, gép (!!!), el kell vele sokat pöcsölni, mi is a jó Neked, mind kényelem, mind haszon szempontjából, na meg nem mindegy, milyen szinten játszik az ember, és persze mivel.

Ugyanakkor az is tény, hogy egy 6-7-8 ezer forintos egér is elég sok mindenkinek már "komolyabb" játékra.
ShuleyvA
ShuleyvA 2011.01.28. 17:57
Igen, jó gép kell hozzá, ami szaggatás nélkül szakítja az adott játékot - vagy lebutítod a grafikát, mint egyes fanatikusok - kinyújtják a képet, kivilágosítják a pályát stb. Meg ugye a *.cfg-ben ezred pontosságra beállítod az értéket (ha van az egérhez direkt program akkor ott is). De nem egy ilyen egér birtokán fog múlni a maradásod egy adott partiban, annyi szent.
Ghoost
Ghoost 2011.01.29. 12:11
Ezt nem úgy kell felfogni, hogy egy profi egértől rögtön a legszerencsétlenebb, legfigyelmetlenebb kis béni is jobban fog irtani,és minden frag list élén lesz. Ez csak egy nagyon minimális pluszt ad hozzá a teljesítményedhez, néhány %-ot szerintem. Csak az a kérdés, hogy megéri-e valakinek ennyit rászánni. Én szeretnék majd 1x egy ilyen egeret, vagy a simát is (úgy látom ezen nem világít a logo :) ) de csak akkor ha a mostani MX400asom kipurcan. Ebbe sem hisznek sokan, köztük múlt hétig én sem, hogy egérpad kell alá, mert ugye ezek a fasza egerek már mennek az asztalon meg akármilyen gagyi pad is biztos ugyanolyan mint a több ezres, hát nem, nem olyan. Kb egy hete használok egy Razer Goliathus egérpadot, és most már nem tudom elképzeli, hogy hogy tudtam eddig nélküle játszani, egy ócska béna kis egérpadon, aminek ráadásul a szélei is felfele kunkorodtak még tovább csökkentve az amúgy sem túl nagy felületét. Pedig nem vagyok egy nagy játékos, de ha hetente párszor leülök elé akkor nem bosszankodni akarom hanem élvezni a játékot.
goodboy007
goodboy007 2011.01.29. 12:47
Már régóta szeretnék venni egy gamer egeret, de az ár az nagyon riasztó. A Logitech G7 és G500 tetszik a legjobban, de a DeathAdder-t is elfogadnám, mivel sokan dicsérik.
Jelenleg viszont nem vagyok hajlandó 10000Ft-ot kiadni egy ilyen ketyeréért, ráadásul úgy, hogy kipróbálni sem lehet sehol őket.

Mert a teljesítmény alapján összehasonlítható hardverekről lehet millió tesztet csinálni (CPU,VGA,RAM), de hogy azonos árkategóriájú és felszereltségű egér közül melyik áll jobban kézre, illetve melyiket kényelmesebb menet közben használni, az ízlés kérdése és azt nem lehet tesztekből leszűrni, hogy nekem épp melyik a jobb.

Szóval még egy darabig marad a 4,5 éves 2000Ft-os Benq egerem meg a párszáz forintos, rongyos Dell egérpadom. Single-hez bőven jó ez a páros is, a DoTA-hoz meg nem 200-as APM kell, hanem ész.
Ghoost
Ghoost 2011.01.29. 13:17
Igen, ebben igazad van, szerintem ezeknek FPS-ben van a legnagyobb jelentőségük. Stratégiához nem kell annyira. Egy multi fps-ben meg még rengeteg más dologból áll össze, hogy ki lesz a nyerő. (pc teljesítménye, ping, a csapattársak hozzá(nem)értése stb...)
10 ezer ft sztem a mai világban már nem annyira nagy összeg egy ilyen informatikai cuccért amit elvileg több évig fogsz használni, de ezt sajna jócskán 15 felett mérik, és megbízhatóságuk sem csillagos 5ös mellé állítólag.
ajánlott olvasnivaló