Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elindult a Pixel Panoráma

Az új magyar kvízoldalon az elmúlt évtized legjobb játékainak képei jelentik a kihívást.

2011.02.04. 15:26 | szerző: Retee | kategória: Játék

Új, gamerek számára fejlesztett honlap nyitotta meg kapuit hazánkban - a Pixel Panoráma azonban hírek és cikkek helyett kihívásokkal és nyereményekkel várja a látogatókat. A kvízoldal alkalmi és keményvonalas játékosokat egyaránt vár, ahol aztán az utóbbi évtized kultikus konzolos, illetve számítógépes játékaihoz készült koncepcióképek kerülnek bemutatásra. A szabályok pedig egyszerűek: minden látogató lehetőséget kap a játék címének megtippelésére, és a leggyorsabb helyes megfejtő jutalma egy ritka, számítógépes relikvia - és alkalmanként egy-egy kiemelt főnyeremény is.
Persze senki se számítson túl könnyű skalpokra, s épp ezért a Pixel Panoráma a közösségi élményekre is épít: a tippek mellett hozzászólási lehetőséget is biztosít a felhasználók számára, akik ezáltal nem csak megtárgyalhatják egymás tippjeit, de összegezhetik tapasztalataikat is.

hozzászólások (13)

Sucee
Sucee 2011.02.05. 11:48
Ha jól értelmeztem (és láttam :) ), concept art képeket tesznek ki. Így jóval nehezebb a dolog, mert ugye sokszor vannak változtatások a végleges verzióban.
ME2 elsőre leesett, csak addigra már rég meg volt fejtve, amire én megláttam. Viszont ez a The Movies cucc nekem teljesen új volt, konkrétan a nevét sem hallottam még soha :D
Balanses
Balanses 2011.02.05. 12:10
Amúgy nem követem az oldal eseményeit, beregelve sem vagyok, nemvagyok nyerő fajta, szal a hsz-d második megint nem értem. :-D Legelösször csak kötözködni írtam be. :-D:-P
bp
bp 2011.02.05. 21:00
A leírtakban tökéletesen egyetértek Veled, már dolgozunk a megoldáson. A jövő héttől kezdődően reményeink szerint már nem lehet tippelni a helyes megfejtés után, és ezt jól láthatóan jelezni is fogjuk :) A 12 éves szájhősök problémájával még küzdünk, de reméljük idővel valahogy őket is jobb belátásra fogjuk tudni bírni :)
Balanses
Balanses 2011.02.06. 03:03
"de reméljük idővel valahogy őket is jobb belátásra fogjuk tudni bírni"

hát nagy fába vágjátok a fejszéteket :P
Madrac
Madrac 2011.02.06. 03:07
Hat ha ezt tenyleg megoldjatok, akkor utana johet az elet ertelme mondjuk. :D
ajánlott olvasnivaló