Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - in-game trailer

Rövid videós bemutató a Battlefield harmadik részéről.

2011.02.23. 16:06 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Dice már jó ideje teljes gőzzel dolgozik a Battlefield harmadik részén, amely a tervek szerint idén ősszel jelenik meg. A játékról pedig már eddig is egész sokat hallhattunk, most viszont az EA kiadott egy in-game trailert is róla, lássuk! ■

Battlefield 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 3

hozzászólások (29)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.02.24. 20:47
azért azt se felejtsd el hozzátenni, hogy te normálisan, otthon, nem játszottál a bc-2-vel annyit, sőt, tudtommal nem fut el a gépeden, és persze ezért is a csúnya fejlesztők a hibásak és hát ha csak havernál játszol valamivel, az azért nem adja vissza úgy az élményt, mint mikor minden nap otthon tolsz két-három kört a játékkal.
a bf2-vel kapcsolatban meg elfogult vagy, mert az kb. a kedvenc játékod. nincs ezzel baj, nekem is van ilyen egy-egy játék-sorozaton belül (pl. GTA Vice City nálam az etalon GTA, a IV-re szerintem köröket ver, egyenesen gyalázat a negyedik etap ahhoz képest, de ez az én szuverén véleményem).

szerintem egyébként a játéknak nem a hitbox a legnagyobb hibája (azzal nekem nem volt sok gondom, szajkózhatja mindenki, de a gyakorlatban csak az ultra power hacker arcok veszik észre, hogy most az a fejes nem fejes lett, vagy mittomén, szóval aki élvezetből játszik, egy hosszú nap végén két órácskát, az szerintem soha nem fog e miatt sírni). én sokkal nagyobb gondnak tartom, hogy a pályák sokszor rosszul voltak felépítve, és az egyik fél könnyen beszoríthatta a másikat (de tényleg baromi szar induló pontok vannak néhol!).

"a Bf névhez köze nincs, szerencsére a Dice már kezd rájönni erre"

hát ez a te véleményed, szerintem sincs köze a gta 4-nek a gta-hoz, mégis tudok róla, hogy elfogult vagyok és inkább nem hangoztatom.
LordMatteo
LordMatteo 2011.02.24. 21:08
Azóta mind új gépem van, mind beleöltem a BC2-be kb 80 órát, ennyi idő alatt se bírtam megszokni (míg a CS:S-re sikerült átállnom 40 óra alatt az utóbbi időben).

Persze, elfogult vagyok, mind az 1942-vel, mind a Bf2-vel sokat játszok, ami nem azt jelenti egyik esetben sem, hogy gurulok öt single player csatát, azt csókolom. A Vietnammal (az elsővel) szerintem 10 órát nem játszottam, most meg már nem fogom megvenni, mert ott tényleg semmi élet nincs. A 2142 is ezen a szinten mozog, online azt mondjuk egyáltalán nem játszottam saját magamtól, itt-ott egy kör, aztán ennyi, már az se tetszett annyira, ha egy játék több mint 100 évvel előrébb van az időben, ne ugyanazokat a fegyvereket használjam mint a Bf2-ben. BC1 nyilvánvalóan kimaradt, Heroes meg 2 napig vicces volt, aztán meguntam.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a Battlefield sorozat minden tagjával játszottam, így változásokhoz van viszonyítási alapom, ezért mondom, hogy a BC2 nem Battlefield (élettöltés, relatíve kevés jármű, a fegyverek közül mindig az a legjobb amit legkésőbb kapunk, etc), ez egyszerűen nem a Battlefieldek sajátja. Az a sok jármű, a 64 játékos (ez már az 1942-ben is adott volt...), a rambózás esélytelensége (3 év után vagyok olyan szinten, hogy bőven a felső rétegbe tartozom skill téren bf2-ben, de egy három emberből álló full lámákból álló osztag simán leszedhet, mert élet és lőszer/javítás nélkül cseszhetem).

Most meg a Battlefield 3 kapcsán olyanokat nyilatkozott a Dice, hogy nem, ez nem Bad Company 3, ez a Battlefield 2 folytatása lesz, mert a BC2 csak egy konzolport volt, amit végül a sok kérésre adtunk ki PC-re. Ezért írom azt, amit, azontúl, hogy az én véleményemet is fedi.
LordMatteo
LordMatteo 2011.02.24. 21:17
ja, szerk:

A hitbox olyan téma, hogy nagyban függ PC-től és nettől is, na meg persze szervertől, de nagy általánosságban elmondható, hogy zavaró a szokásos Dice-fail, azaz a hitbox félrecsúszása egy idő után minden szerveren (bár örömteli módon a P4F bétában már elég jó reg van). A pályák felépítése sajnos a 32 playeres pálya-zsugorítás következménye, nem lehet nagy pályákat csinálni ennyi játékosra jármű nélkül, főleg ha egy próbálgatásra szánt motor dohog a játék alatt. Bár tény hogy a Bf2-ben is akad egy-két unbalanceolt map, bár minimális játékismerettel és pár összeszokott emberrel ezeket is könnyen lehet ellensúlyozni (igaz, ettől még publikon szar).
HUNpunk
HUNpunk 2011.02.25. 22:17
Ha realizmust akarunk akkor ott az Airsoft ami inkább közelebb van a dolgokhoz és most nem a tingli-tangli játékokra gondoltam hanem a milsimre.Csak mondtam egy másik játékot. :-D
peterspy
peterspy 2011.03.02. 21:32
Egyetértek! :D

Abban is talán esetleg egyet kell értenem hogy bc2 valóban nem igazán egy battlefiedl tag vagy lekorrektebbűl mondva nem a bf2 folytatása. De sztem mint már valahova írtam nem olyan nagy baj, a bc2 is jó. Az egy tény,hogy számomra is a Bf2 egy istenkirály ultimate megasuper X squadron elite játék, de remélhetőleg (és nagyon úgy néz ki) a bf3 is legalább ilyen jó lesz :P
ajánlott olvasnivaló