Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Max Payne 3 - új képek és infók érkeztek

Sok érdekesség és néhány új kép jelent meg Max új kalandjáról.

2011.04.26. 09:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar Games nem mondott le a megtört és lecsúszott zsaru, Max Payne harmadik kalandjáról. Még 2009-ben jelentették be, hogy a Rockstar Vancouver készíti az új epizódot, de a megjelenést azóta többször is eltolták, míg végül konkrét dátum nélkül maradt az alkotás.
Az utóbbi időben azonban ismét megsokasodtak a hírek a játék háza tájáról, ennek köszönhetően ma újabb felvételek kerültek ki a világhálóra.
Az új képeken többnyire akció közben láthatjuk Maxet, valamint megfigyelhetjük rajtuk három különböző fizimiskáját: a régről ismert Max mellett egy megöregedett, kopasz és szakállas exrendőrt és egy leginkább Sam Fisherre hasonlító körszakállas Maxet láthatunk, ami arra utal, hogy a történet ugrálni fog az időben, és több cselekményszál fog futni egyszerre. Ez persze csak feltételezés, hivatalos megerősítés nem érkezett.
A játék alatt a Rockstar korábbi alkotásaiban megismert Euphoria Engine dolgozik majd, ami minden eddiginél élethűbb animációkat jelent. Ez hatással lesz a Max Payne védjegyévé vált Bullet Time módra is, ahol Max sokkal realisztikusabban mozog majd, valamint az eltalált ellenfelek is élethűbben reagálnak majd a sérülésekre. Visszatér az úgynevezett Bullet Cam is, mely a kilőtt lövedék útját mutatja majd egészen a becsapódásig.
Max karakterének hangját James MacCaffrey kölcsönzi, aki emellett a Motion Capture munkálatokból is kiveszi a részét. A fejlesztők több száz órányi mozdulatsort vesznek fel, nem csupán a fontosabb szereplők mozgásaihoz, hanem a környezet lemodellezéséhez is.
A Max Payne harmadik része továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a pletykák szerint még idén megjelenhet. ■

előző
következő
Max Payne 3 - új képek és infók érkeztek
Max Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztek
Max Payne 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Max Payne 3

hozzászólások (10)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.04.26. 13:13
hmm. a kopasz, hawaii inges verzió szerintem egy visszavonult "nem ölök többet wgháááá" max lesz, valahol a játék vége felé, vagy épp pont az elején. a többi meg egyértelmű, az oldschool megvillan egy kicsit, hogy a rajongók örüljenek, aztán jön a szakállas "experienced" look a játék törzsében.
Skorpio90
Skorpio90 2011.04.26. 13:19
Remek, a linknél ott figyel a Max Payne 3 is...a GTA 4-nél hányadékabb portolást még nem igazán láttam, ezért sem örülök neki. Tudom, azóta sok peccs kijött hozzá, de azok csak minimálisan javítottak a helyzeten.
Gump
Gump 2011.04.26. 15:06
Én imádtam a játékot, a grafika is nagyon tetszett. A gépet ette, de nem is láttam játékot ekkora, ilyen részletes várost ennél szebben/gyorsabban megjeleníteni. A RDR meg gyönyörű szerintem, úgyhogy ettől spec. nem félek.
Peace
Peace 2011.04.26. 16:16
Meglátjuk mi sül ki belőle. Az egyik képen még valamennyire hasonlít is valamikori önmagára. :-)
Skorpio90
Skorpio90 2011.04.26. 16:27
Nos lehet, hogy a motor amúgy jó, mert hallottam, hogy a GTA kiegészítők szépen futnak mindenkinél, a Read Dead Redemption-ről meg ugye ódákat zengenek (és egész pofásan néz is ki). Csak bánom, hogy még anno megjelenés napján megvettem a GTA-t, és a gépfrissítésem óta sem tudok vele normálisan játszani...
ajánlott olvasnivaló