Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

LG - hazánkba is megérkeztek a Szuper LED-es monitorok

Már itthon is megvásárolható a 178 fokos látószögű két új monitor.

2011.04.27. 18:42 | szerző: Retee | kategória: Kütyü

Az LG hazákban is piacra dobja a Szuper LED kategóriába tartozó IPS panellel szerelt, IPS1 és IPS6 monitorait.
Az IPS technológia nem új keletű, azonban általában ezen panelek előállítása általában drágább, több áramot igényelnek a működéshez, és a fényáteresztő képességük is rosszabb, így erősebb háttérvilágításra van szükség. Az LG szerint azonban az új technológia használatával sikerült mindezt kiküszöbölni. A megoldás előnye a kitűnő válaszidővel rendelkező TN panellel szemben, hogy nagyobb betekintési szöget biztosít, amely akár 178 fokos is lehet, azaz szinte bármely látószögből egyenletes fényerőt és stabil színeket nyújt. A monitorcsaládok 5000000:1 kontrasztaránnyal és 5 ms válaszidővel biztosítanak hibátlan képminőséget. Az IPS6 sorozat 20 - 23 inches modelljei 19,5 mm vastagságúak, ami jelentősen kisebb mélységet jelent a hagyományos LCD monitorokhoz képest. A készülék egyenletes fényerőt, stabil színeket és elmosódásmentes képet biztosít, így kiváló választás játékhoz, vagy akár filmezéshez.
Az IPS1 sorozatot kifejezetten professzionális használatra tervezte az LG; ergonomikus kialakítása ideális a munkavégzéshez. A 110 mm-es magasságában állítható talp elfordítható, dönthető és forgatható így a felhasználók saját igényeiknek megfelelően állíthatják a monitor képernyőjét, amely beépített hangszórókkal is büszkélkedhet.
A termékek 27%-kal kevesebb energiát használnak más modellekhez képest. Az IPS6 monitorok energia-hatékonyságát az EnergyStar tanúsítás bizonyítja. Az LG IPS LED monitorainak gyártásánál is mellőzte a halogén és a higany káros anyagok használatát.
A két új monitor már egyaránt elérhető a hazai piacon: az IPS231P-BN készülék bruttó ajánlott fogyasztói ára 70 990, míg az IPS236V-PN-é 71 990 forint. ■

előző
következő
LG - hazánkba is megérkeztek a Szuper LED-es monitorok
LG - hazánkba is megérkeztek a Szuper LED-es monitorokLG - hazánkba is megérkeztek a Szuper LED-es monitorok

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló