Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rage - pályaszerkesztő és mod tool

A Rage már a boltba kerülésekor tartalmazni fogja ezeket az eszközöket.

2011.05.08. 13:32 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Bizony, nagy öröm a moddoló mágusoknak a hír, mi szerint az id software is megerősítette, hogy a moddoláshoz szükséges eszközök és a pályaszerkesztő elérhető lesz a megjelenés napján a Rage-hez.
"Csak írd be a konzolba, hogy 'id studio', nyomj entert és bamm, ott vannak a cuccok amikkel mi dolgoztunk." - közölte Tim Willits.
Sajnos azt is elmesélték az id-s srácok, hogy teljesen önálló pályákat nem lesz olyan egyszerű készíteni, mint mondjuk a Quake 3-hoz. Persze nem lehetetlen, csak rengeteg időt fog igénybe venni, azonban a meglévő pályák átalakításait már most nagyon várják a fejlesztők és kíváncsiak, mit hoz majd ki a közösség az új motorjukból.
Nem volt ez egyébként mindig így, ugyanis 2009-ben Tim Hollenshead még arról beszélt, hogy nem nagyon ejtettek szót a cégnél a mod eszközök kiadásáról, mert körülményes lenne megoldani és a játékhoz kimondottan nehéz új tartalmakat készíteni. Szerencsére még is meggondolták magukat, így néhányótoknak talán még inkább várós lett a játék. Ehhez pedig csak meg kell érnünk a szeptember 16-ot, mikor is "ha kész lesz", megvásárolhatjuk a játékot PC-re, 360-ra és PS3-ra. ■

Rage
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rage

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló