Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

L.A. Noire – már csak pár nap a megjelenésig

Már megjelent az első teszt a játékról, ami ötből öt csillaggal értékelte.

2011.05.15. 17:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar Games legújabb siker várományos alkotása, az L.A. Noire, május 20-án landol a boltok polcain. A közelgő megjelenés alkalmából megjelent az első leírás is a játékról a Guardian oldalán, mely öt pontból öttel értékelte a tapasztaltakat.
A tesztet azóta levették az oldalról, ám a szemfüles olvasók így is számos érdekességet megosztottak már a világhálóval.
„Két akta között bepillantást kapunk Phelps háborús emlékeibe Japánról, vagy a hétköznapi életébe, majd ezek a kitekintések szépen visszavezetnek minket a fő történeti szálba.” – áll a Guardian írásában.
A tesztben szót ejtenek az irányításról is, mely olyan egyszerű, hogy még a kezdő játékosok is percek alatt elsajátíthatják, ugyanakkor a tapasztaltabb játékosok hiányolhatják belőle a precizitást. Az egyetlen hiba, amit felróttak a játéknak, szintén ide kötődik, ugyanis a célzó rendszer is túlságosan meg lett könnyítve.
A játékmenetről szólva kiemelték, hogy a nyomozós részek, az akciójelenetek, az autós üldözések és menekülések, az ügyességi részek, a rejtvények megoldása, vagy éppen a tűzharcok remekül váltogatják egymást.
Érdekesség, hogy a Guardian értékelése mellett megjelentek olyan híresztelések is, melyek más 10/10-es tesztekről szóltak, de ezek mind kacsának bizonyultak. ■

L.A. Noire
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
L.A. Noire

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló