Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Új Opeth album szeptemberben

A szeptember 20-án megjelenő Heritage album a csapat 10 nagylemeze lesz.

2011.05.26. 13:58 | szerző: GeryG | kategória: Zene

A svéd progresszív metál csapat, az Opeth idén ősszel készül kiadni legújabb, immáron a tízedik nagylemezét, mely a Heritage címet kapta. Ezt a lemezt is, a 2005-ös Ghost Reverieshez és a 2008-as Watershedhez hasonlóan a Roadrunner adja ki.
A Heritage-ről természetesen több szám is saját korongot kap majd, az első a The Devil's Orchard lesz, melyhez ütős videoklippel készülnek a srácok.
Az Opeth frontembere, Mikael Akerfeld nyilatkozatában elmondta, úgy érzi, mintha már 19 éves kora óta erre a lemezre készült volna.
"Időnként meglehetősen intenzív a maga régies módján, máskor teljesen letisztult és szép, ha mondhatom így. Naná, hogy dicsérni fogom, hiszen én magam írtam az egészet, de tudom, hogy néhányan a homlokukat ráncolják majd tőle, ez természetes. Azt hiszem, egy kicsit el kell mélyednetek a zenénkben, hogy megérthessétek és egyáltalán értékelhessétek azt. Én túlságosan is szubjektíven gondolok rá ahhoz, hogy minősíthessem. Ha össze akarnám hasonlítani egy másik bandával, akkor az csakis az Opeth lehetne, de ez teljesen más, mint amit eddig megszokhattatok tőlünk. Az elmúlt évben rengeteg Alice Coopert hallgattam, de nem tudom megmondani, ez mennyire hasonlít a No More Mr. Nice Guyra. Azért remélem, nektek is tetszeni fog"
A Heritage szeptember 20-án kerül a boltok polcaira. ■

hozzászólások (1)

ScOut3R
ScOut3R 2011.05.26. 17:30
Na ez remek hir! :)
ajánlott olvasnivaló