25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2011

Call of Duty: Modern Warfare 3 - irány New York!

Tíz perces bemutató az új Modern Warfare részről.

Írta: Retee 12 hozzászólás

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Call of Duty: Modern Warfare 3

Platform:

Fejlesztő: Infinity Ward

Kiadó: Activision

Megjelenés:
2011. november 8. PC
n/a: PS3, X360, Wii

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Royce95
Royce95 [263]
*bambulás
Royce95
Royce95 [263]
Sokat kellet lőnie amúgy nem csoda hogy egy ilyen tengeralatjárós résznél sok a banbulás.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
ez kicsit olyan, mintha az új X-Men mozi készítői a megjelenés előtt kiadtak volna egy 10 perces részt a filmből. ennyivel többet fogok végigunni, amikor megnézem...

figyeltétek az első checkpointig mennyi izgalmas sokmindent kellett művelnie a faszinak? majdnem bepisiltem az izgalomtól...

közben eszembe jutott az első két cod.... valahogy többet kellett bennük cselekedni és kevesebbet bambulni. sokkal többet cselekedni. igen, ott is volt, hogy amíg kiraktak a parton, addig bambultál, de az adta meg a fílinget, hogy utána rohangálhass és puffogtathasd a puskád. most meg bambulsz, aztán checkpoint, megint bambulsz, lősz kettőt, checkpoint. izgi. lesz hozzá kommentár is?
Netsu
Netsu [139]
Ezzel ugyanígy vagyok. Ha név nélkül jött volna ki a videó, akárkinek elhinném, hogy ez egy MW2 expansion. A BF3 szét fogja szedni.
Falusi
Falusi [763]
Hát nemtudom. Minél több infó jön ki erről, annál kevésbé várom. Az MW-MW2 után ez túl... ugyanolyannak hat. Amikor megláttam a vidiben a két legszánalmasabb fegyvert az MW történelmében, egy kicsit meghaltam legbelül.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (12 db)