Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Trek - co-op shooter érkezik

Az E3 alkalmából lesugároztak nekünk egy kis információt.

2011.06.09. 13:58 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Digital Extremes már most nagyon büszke arra, amit elért a játékkal kapcsolatban, holott még több, mint egy év van hátra a megjelenésig. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy már az első teaser trailerben is pre-alfa gameplay momentumokat pillanthatunk meg. Ezzel valóban jól fel sikerült csigázniuk Star Trek-kedvelő lelki világomat, csak kár, hogy még ilyen sok idő van hátra a fejlesztésből. No, de mit is kapunk majd, ha kivárjuk ezt a rengeteg időt?
A 2009-es film reboottól folytatódik a történet, ahol is Kirk és Spock együtt lövöldöz, annak a nemes célnak az érdekében, hogy megmentsék a galaxist. A történettel reméljük nem lesz gond, hiszen a God of War történetének írója, Marianne Krawczyk tollából fog származni, aki szorosan együttműködik a filmek történetének íróival, Bob Orcival és Alex Kurtzmannal.
A PS3 verzió move támogatással érkezik, valamint megszerezhető lesz hozzá egy autentikus phaser alakú move controller is. A Sony konzolját pedig nagyon előtérbe akarják helyezni a játékkal, ugyanis PS3 exkluzív letölthető tartalom is érkezik majd a játék megjelenése előtt, melyet feltételezések szerint egy előzmény sztori képében tehetünk magunkévá.
A játék várhatóan 2012 nyarán érkezik meg, és szerencsére a PC és a 360 is szerepel a platformok listáján, a PS3 mellett. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló