Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Neverwinter - elkészült a weboldal

Sok ínyencséget találhatnak a rajongók már most is a lapon.

2011.06.15. 14:29 | rootshaper | kategória: Játék

A Cryptic Studios már egy ideje fejlesztgeti a Neverwinter című játékát, mely nem véletlenül hasonlatos a Neverwinter Nights címéhez. Ez a játék is a Dungeons and Dragons alapjaira építkezik, azonban nagyon fontos, hogy egy online co-op szerepjátékról lesz szó.
Az E3 alkalmával mutatták be elsőként a játékot és elég erős újongás is követte a meglepetést. Azonban még nem túl sok információnk áll rendelkezésre, de annak érdekében, hogy mindent a lehető leghamarabb tudjon meg a lelkes rajongó, elkészült a játék hivatalos honlapja, melyen egy hírlevélre is fel lehet iratkozni, ahogy illik.
Többek közt megtalálhatjátok a honlapon a bemutatott teaser videót, egy galériát, egyedi fícsöröket - melybe beletartozik a The Foundry, mely a fejlesztők állítása szerint megreformálja majd a szerepjátékok világát -, és egy fórumot is, ahol megoszthatjátok gondolataitokat a többi játékosjelölttel és a fejlesztőkkel is. Ezen kívül még lájkolhatjátok a játékot a facebookon keresztül is, ahol természetesen szintén fontos infókat osztanak majd meg a fejlesztők. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Neverwinter
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Neverwinter

hozzászólások (2)

Lovi Tommy
Lovi Tommy 2011.06.15. 19:54
Szerintem ütős lesz, én már várom :) mégiscsak egy d&d világban játszódik :)
ajánlott olvasnivaló