Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Grazban játszott Stinggel a Budafoki Dohnányi Zenekar

Hamarosan Budapestre érkezik a Symphonicity koncert.

2011.06.16. 11:13 | szerző: Dino | kategória: Zene

Ausztriában játszott először Sting Symphonicity koncertjén a Budafoki Dohnányi Zenekar, akiket az osztrák közönség óriási ovációval jutalmazott. Sting annyira elégedett volt a zenekar játékával, hogy második próbát már nem is látott szükségesnek, az előadáson pedig minden tökéletesen zajlott. A magyar zenekar legközelebb június 30-án játszik Stinggel, Budapesten.
A Symphonicity turné programjában tavalyhoz képest kisebb változások történtek, néhány szám kikerült a setlistről, helyükre újak érkeztek, és a sorrenden is módosítottak. Az énekes Pozsonyból érkezik Budapestre csapatával, és várhatóan egy napot még hazánkban töltenek, mielőtt továbbindulnak kazani koncertjükre.
A június végi budapesti koncertre korlátozott számban még kaphatóak jegyek. A szervezők különösen felhívják a közönség figyelmét, hogy pontosak legyenek, a produkció jellege miatt ugyanis késés esetén nem lehet azonnal bejutni az Arénába, csak bizonyos időközönként tudják őket beengedni helyükre. A koncert pontban este 8 órakor kezdődik, és egy 20 perces szünettel kb. 11 óráig tart. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló