Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Quake reboot-on gondolkozik az id

De nem is akármelyik Quake-en!

2011.06.17. 16:17 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Azt hiszem, kimondhatjuk lassan, hogy a rebootok korát éljük mostanság. Számtalan jó és kevésbé jó játékból láthattunk eddig és fogunk is még látni felújított verziókat. Némelyik jól sikerül, némelyik viszont szégyenletesen. Az id is gondolt egy nagyot, feltúrták a játékaik listáját - mely kevesebb időt vett igénybe, mint gondolták volna - és megakadt a szemük a Quake első részén, melyben a Cthulhu világát idéző szörnyetegek és a sci-fi is kedélyesen megfért egymás mellett.
"Végiglapoztuk a Quake részeket egész a kezdetekig, beleértve a negyedik részt és a másodikat is természetesen, majd arra gondoltunk, hogy érdekesebb irányvonal lenne egy Lovecraftes világot újragondolni, mint még több Stroggot. Jelenleg is nagyon erős a támogatottsága ennek a munkatársaink között." - jelentette ki Carmack.
Mindenesetre tudniuk kell a srácoknak, hogy 1996 már nagyon régen volt, azóta a Quake-en edződött generáció felnőtt és lehet, hogy nagy részük már nem is játszik. A friss játékosoknak meg már ki tudja mi kellhet, hiszen a legtöbb címet csuklóból küldik el melegebb éghajlatra. Nehéz dolog egy reboot megalkotása ilyen távolságból, az már egészen biztos, de ezt szerintem az id is tudja nagyon jól. Azért biztos vannak sokan, akik nagyon örülnének, ha nem a Tenebrae moddal kéne ezredszerre is végigmenni a labirintus rendszereken, hanem mondjuk a Rage alatt is hamarosan dübörgő Tech 5 motorral láthatnánk valami szemkápráztató fantáziavilágot, démonokkal, lovagokkal, katonákkal és a feledhetetlen rottweilerekkel együtt.
Carmack azt is elmondta, hogy senki nem dolgozik még a projekten, ez csak egy elképzelés, de mint fentebb is írtam, sokan támogatják már az ötletet. Az viszont biztos, hogy a srácok nem fogják elhanyagolni és árvává tenni a Quake sorozatot, ugyanis cégen belül is hatalmas rajongói vannak. ■

hozzászólások (17)

Kalwa
Kalwa 2011.06.19. 19:08
Normális könyveket kellene olvasnod, és akkor talán valami értelem is szorulna beléd, nem csak ez a sok sátáni maszlag.
Aryx
Aryx 2011.06.19. 19:23
Pl.? Mein Kampf számomra kilőve, bocs, nem érdekel (a belőle kikopizott idézetek pont elegek voltak, a metapedia és társainak szócikkei meg röhejesen irracionálisak). Amúgy plz., folytasd PM-ben, ha megkérhetlek, baby, egyrészt mer' csak én offolhatok, másrészt ott max. csak én nem olvasom el a leveled :), de amúgy tényleg kíváncsi lennék, milyen számodra az intellektuális, vallási értékekkel felruházott irodalom, amitől pont úgy helyén lesz az értelmem és hitem, mint Neked. ;)
LordMatteo
LordMatteo 2011.06.19. 19:33
Szerintem ez is jó lesz.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.06.19. 20:02
kalwa lő...gól :D
gothmog
gothmog 2011.06.19. 20:17
Mi a bajod Lovecrafttal? Mélységesen konzervatív volt és utálta a zsidókat.
Na ja, mondjuk Fluor Tomit és Michael Jacksont egészen biztosan nem szerette volna, de hát senki sem lehet tökéletes...:-D
ajánlott olvasnivaló