Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Magicka - ingyenes PvP

Megkezdődhet végre az egymás elleni harc.

2011.06.23. 12:10 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Paradox Interactive komikus hangvételű, de eddig csak egymást segítve játszható játékába most bevezeti az egymás elleni küzdelem lehetőségét. Ezen sorokat írva a lehetőség már adott azoknak, akik megvásárolták a Magicka című játékot - meg persze azoknak is, akik ez után kapnak hozzá kedvet.
Az új tartalom részét képezi két PvP aréna, a Havindir Arena és a Training Grounds, valamint egy Reservoir nevezetű köpönyeg, melyet ingyen adnak a frissítéshez. Az új tartalom és lehetőség megünneplésére pedig Vlad - aki nem vámpír - elküldi a mágusokat egy új küldetésre is, melyről kaptunk egy videót is.
A tartalom mellett elérhetővé vált egy új pályacsomag is, mely már fizetős - de mindössze 3 dollárba kerül - mely a Vulcanus Arena című térképet tartalmazza. Ez egy sci-fi témájú pálya, ami funkcionál, mint PvP aréna és mint Challenge pálya, egyaránt. Ezen kívül pedig még két térkép elérhető, az egyik a Watchtower, a másik pedig a Frozen Lake, melyekért külön-külön 2 dollárt kell kipengetni a játékosoknak.
A PvP mód egyébként három játékmódot is felvonultat, melyek közül a Deathmatch az egyik alapvető; végre nem csak véletlenül sütheted meg cimboráidat, hanem értelmet is nyer ez a pusztítás. Itt minden mágus saját magáért harcol és a legjobb lesz a győztes. De ott van még a Brawl mód, ami annyiban különbözik az előbbitől, hogy itt a varázslóknak csak meghatározott számú életük van, aki pedig a végén marad, egyben a győztes is lesz. Végül pedig ott a Krietor mód, melyet egy modder nevezett el és talált fel, ebben körökre osztott harcot kell vívnunk a többiek ellen, ahol minden kör után más és más varázslatok válnak elérhetővé, mely rákényszeríti a játékosokat speciális, új stratégiák kialakítására.
A PvP mód már élesítve van, így csak le kell töltenie a játékosoknak és már mehet is a vérengzés. ■

Magicka
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Magicka

hozzászólások (2)

LordMatteo
LordMatteo 2011.06.26. 14:41
Reservoir Dogs!!!!! :D:love:
Skorpio90
Skorpio90 2011.06.26. 16:19
Hát ez kurva jó volt:D
ajánlott olvasnivaló