Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Érkezik a Black Death

A Cold Fear fejlesztői egy új horrorjátékot jelentettek be.

2011.06.24. 14:53 | szerző: Retee | kategória: Játék

Bár a francia Darkworks csapata valószínűleg kevesek számára ismerős, ha azt írjuk, hogy az Alone In the Dark: The New Nightmare (2001) és a Cold Fear készítőiről beszélünk, talán már többeknek rémlik munkásságuk. De hamarosan egy újabb játékukat is megismerhetjük, mivel a csapat bejelentette, hogy a Black Death című túlélőhorror fejlesztésén dolgoznak. Az új névről egyelőre még keveset tudni, a Darkworks egyelőre annyit árult el róla, hogy egy amerikai városba vezet majd az utunk, amelyet titokzatos fekete köd lepett el - s hamarosan elszabadul a káosz is. A legyeként hulló emberek között átvágva pedig a mi feladatunk lesz az, hogy kiderítsük a köd rejtélyét és egyúttal különféle kreatív módokon végezzünk mindenkivel, aki a ködből visszatérve már nem hamburgerre, hanem emberhúsra vágyik. ■

hozzászólások (5)

rootshaper
rootshaper 2011.06.24. 15:40
ők csak ilyen klisé címeket tudnak adni? cold fear, black death. egyik sem elcsépelt, picit sem :D
viccet félretéve, nekem bejött a cold fear, néha kicsit tengeribeteg lettem tőle, de bejött. remélem ez is befog :)
stero
stero 2011.06.24. 15:44
Bírom ezeket a totálisan semmitmondó bemutatókat .. vagy inkább animált cím-eket/logókat :D .. ilyet kb én is tudok csinálni .. legalább egy mondat elhangozhatott volna benne vagy valami jó zene .. de ez így iszonyat gyér.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2011.06.24. 20:54
Cold Fear nekem is bejött.Az sajnáltam hogy külsőnézetes volt mivel az ilyeneket nem nagyon szeretem de ezt mégis megkedveltem.A zenék tetszettek benne meg is szereztem némelyiket.Mondjuk én egy második részt is el tudtam volna képzelni de biztos nem volt olyan sikeres hogy legyen még egy része.Mindenesetre erre kiváncsi leszek bár hogy emberhusra vágyo emberkék lesznek akkor ez is valamiféle zombis játék lenne majd?
Peace
Peace 2011.06.25. 08:11
Cold Fear-t imádtam anno, reméljük ez sem lesz rossz!
VodevilX
VodevilX 2011.06.25. 12:16
Ja, Cold Fear tök jó volt, ez is jöhet!
ajánlott olvasnivaló