Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tribes: Ascend - ingyenes lesz

Igazi öröm ennyi ingyenes játékról hírt adni.

2011.06.28. 12:04 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Hi-Rez csapata úgy döntött, hogy készülő, online játszható Tribes játékukat, a Tribes: Ascend-et ingyenesen játszhatóvá teszik. Természetesen lesz ott még mikrotranzakciós rendszer is, mint sok más MMO-ban és egyéb játékban, de mindjárt kiderül, miért lesz ez mégis más, mint a többi!
A játékot leginkább a League of Legends inspirálta, ahol is a játékos minden második héten vásárolhat magának új hősöket. A Hi-Rez játékában ez annyiban módosul, hogy itt teljes "loadoutokat" lehet majd venni. Ez azt jelenti, hogy a játékos eldöntheti, hogy inkább mérnök-típusú attribútumokat akar-e magáénak tudni, vagy inkább a lopakodás felé kanyarodik. Gyakori rendszerességgel kívánnak ilyen loadoutokat készíteni a fejlesztők, így a játék szinte folyamatosan változni fog. Így aztán tényleg nehéz lesz fenntartani a jó egyensúlyt!
Már csak arra kell megoldást találnia a fejlesztőknek, hogy a játékost arra ösztönözzék, hogy az új loadoutokat rendre meg is vásárolja. Így folyamatosan fentebb kell tenniük azt a bizonyos képzeletbeli lécet, s meg is kell ugorniuk azt. Kemény vállalkozás. ■

Tribes: Ascend
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tribes: Ascend

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló