Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Worms Reloaded - DLC-k érkeznek

Négy új digitális kiegészítést mutatott be a Team 17 - akciós lesz az alapjáték is.

2011.07.04. 17:05 | szerző: Retee | kategória: Játék

Továbbra is igen népszerű a Steamen a Worms Reloaded, melyhez a fejlesztők a megjelenős óta lelkiismeretesen készítik el a digitális kiegészítéseket. Most pedig négyet ki is adnak - lássuk, hogy mivel bővítik az alapjátékot!

  • Puzzle Pack
   Ahogy a DLC neve is sugallja, itt elsősorban logikai feladványokat kapnak kukacaink, egész pontosan 20 új single küldetés, plusz rengeteg apróságot.
  • Forts Pack
   Akik szeretik a Worms-féle erődítményeket, azt most igazán kiszolgálják a fejlesztők, akik 20 új single missziót csomagoltak bele a csomagba, de emellett 10 olyan erődítményt is kapunk, amik a multiplayer csatában használhatóak. Persze apróságokra is számíthatunk: új sapkák, sírkövek és eredmények is elérhetővé vállnak a Forts Pack birtokbavételét követően.
  • Time Attack
   A Team 17 itt is ragaszkodott a húszas számhoz, így ezúttal is húsz új pályát kapunk a játékmódhoz.
  • Retro Pack
   A Retro Pack olyan pályákat tartalmaz, amelyeket a régi Armageddonból ismerhetünk - természetesen mindet felújítva, picit módosítva kapjuk, ám jó hír, hogy az összes használható single és multiplayer csatákra is.

  A négy DLC csomag tehát nem hoz magával radikális változásokat, ám szerencsére áruk sem borsos: limitált ideig darabonként 3,39 euróért vásárolhatóak meg, s maga az alapjáték is akcióssá válik, amelyért most csak 7,49 eurót kell kipengetni. ■

Worms Reloaded
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Worms Reloaded

hozzászólások (3)

Berci1
Berci1 2011.07.04. 18:24
Megnéztem és külön-külön vásárolhatók meg 3,39-ért
Barthezz
Barthezz 2011.07.04. 22:37
Zsííír!!! ^^ Ez így 80 pálya összesen, elleszek majd velük. :-D 8-)
Barthezz
Barthezz 2011.12.27. 22:49
Nemrégiben végigtoltam a DLC-ket (Community, Puzzle, Forts, Time Attack és Retro) és azt kell hogy mondjam, kampányok terén megadták azt, ami az alapjáték Reloaded-ből hiányzott. Változatos, kellő kihívást jelentő küldetések jellemezték mindegyiket (a Time Attack egyforma pályái váltak egyedül egy kissé unalmassá egy idő után, de a többi DLC pack rendben volt). Különösen a Community pack lett igen ötletes, bár sajnos a legrövidebb is ez volt. De a Retro is baromi jó nosztalgikus húzás volt a Worms Armageddon átdolgozott küldetéseinek visszahozásával. Utóbbiban könnyítettek is a nehézségen, amit nem bánok, mert így is jelentett kihívást, de nem kellett 1-1 pályának 50-szer nekifutni, mint anno az Armageddonban. A Puzzle-ben mondjuk volt néhány hajmeresztően kicentizett pálya, ezeknél a youtube volt a segítségemre (nem volt kedvem pl. amiatt számtalanszor újrakezdeni egy pályát, hogy egy mágnest milliméter pontosan hova helyezzek el, hogy a megfelelő szögben repítse el az aknákat). Végül pedig a DLC packek küldetés-centrikus pályái mellett a Forts remek hagyományos deathmatch pályákat adott.

Aki szereti a klasszikus 2D-s Worms-öt, annak feltétlenül ajánlom ezeket a DLC-ket egy pár délutános időtöltésre.
ajánlott olvasnivaló