Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Átadták a VOLTfolió Kulturális Médiadíjat

Péntek délután Sopronban tartották a díjátadót.

2011.07.05. 17:45 | szerző: Dino | kategória: Zene

Hét év kihagyás után idén újból átadták a VOLTfolió Kulturális Médiadíjat. Az idei évtől a VOLT Fesztivál és a köszi.hu által közösen jegyzett díj ünnepélyes kiosztója a soproni Petőfi Színházban volt, a fesztivál pénteki napján.
Magazin kategóriában a WAN2 lett az idei díjazott, az internetes portálok közt a zene.hu vitte haza az ef Zámbó István által tervezett szobrocskát. Újságírók közül Wágner Gábor, a WAN2 munkatársa lett díjazott. VOLTfolió díjas rádióműsor lett az MR2 Petőfi Akusztik című műsora. Rádiós műsorvezetők kategóriában holtverseny lett: Frankó Roni és Lovász László, a radiocafe 98,6 műsorvezetői és Sebestyén Balázs a ClassFm munkatársa kapott díjat. A díjazott rádió az MR2 Petőfi lett. Vidéki klubként a veszprémi Expresszó, fővárosiként pedig az A38 tért haza szobrocskával. TV-s műsorok közt az MTV Záróra című műsora vitte el a pálmát míg TV-s műsorvezető díjazott Sebestyén Balázs lett.
Az MTI és az MTVA közös életműdíját Ligeti Nagy Tamás vehette át. Ugyancsak különdíjat kapott – a szakmai szavazók ítélete alapján – Izil, az MR2 – Petőfi Rádió zenei szerkesztője, a ProArt különdíját vehette át a Quart.hu szerkesztősége és különdíjat kapott a radiocafe 98.6 szerkesztősége is. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló