Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

CoD vs. Battlefield - az ellenséges vonalak mögött

A rivális játék weboldalára irányít a hivatalosnak hitt cím.

2011.07.12. 17:08 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az elmúlt hetekben kiéleződött az EA és az Activision párbaja, mivel mindkét csapat harcosan készül a Modern Warfare 3 és a Battlefield 3 csatájára. Ebben pedig nem csak a játékosok, hanem a cégek vezetői is részt vesznek, mikor - ha finoman is - odaszólnak a riválisnak. A sok apró kis szurka-piszka folyamatos, most például egy domain cím okozott meglepetést. A ModernWarfare3.com-ot 2009-ben regelték be, ám akkor még mindenki arra gondolt, hogy az Activison áll a háttérben és ez is csak a Modern Warfare folytatásainak létét bizonyítja. Ehhez képest tegnap óta a címet beírók nem az MW3, hanem a Battlefield 3 weboldalára jutnak el, ez pedig aligha az Activision műve. A regisztráció dátuma mellett azonban több nyilvános adat nem érhető el a domainről, így nem lehet tudni, hogy az EA, vagy csak néhány elszánt BF rajongó hatolt-e be az ellenséges vonalak mögé. ■

hozzászólások (25)

Dark Archon
Dark Archon 2011.07.15. 10:55
Szerencsére ez az idegesítő tényező megszűnt, mikor abbahagytad :D
Royce95
Royce95 2011.07.15. 11:53
Én arra gondoltam amikor például egy csávó egyedül beugrik a csónakba amiben 4en is el lehetne férni, látja hogy futnak oda többen is de ő elhajt, és a többiek úszhatnak. Na ennyit a csapatmunkáról.
stero
stero 2011.07.15. 12:32
Mert a mezei BC2 és BF2 szervereken voltál .. tehát nem klánháborún. Ezekre a szerverekre ugyanúgy betévednek a senkiházi kisiskolások akik, ha kikapnak a 3 varázsszót tudják emlegetni: LAGGGGGGGGGG, Cheat, Noobs.
Egyébként rájuk lehet kiáltani, hogy fuvar kéne. Én mindig odamegyek a gyalogoshoz aki távol van az ellenségtől és dudálok, hogy szálljon be stb ...
cygary
cygary 2011.07.15. 12:52
Nem támogatom royce-t, de kicsit elegem van már abból hogy ha negatív dolgot hoz fel valaki akármelyik multis játéknál a válasz: nem klánoztál. Igen, valószínűleg többségben vannak azok az emberek akik nem szeretnek klánozgatni, vagy ne adja az ég nem csak egy játéknál akarnak leragadni. A legrosszabb játékot is lehet élvezni ha az ember elhülyül vagy beleéli magát a barátaival, nem pedig fordítva. (Hangsúlyozom, nem a Battlefield 2-t értem ez alatt)
Royce95
Royce95 2011.07.15. 13:26
A legtöbb ember nem klántag, és olyan játékost mint te nem sokat láttam amíg BBC2-vel nyomtam a legtöbb elrobogott mellettem (én mindég megálltam ha gyalogost láttam a pusztában). Szóval ha csak klán szervereken van csapatmunka akkor gyakorlatilag a Battlefield se sokkal több mint a CoD.
ajánlott olvasnivaló