Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Black Prophecy - élesítve a kiegészítő

Tegnap óta már aktív az Inferno in Tulima.

2011.07.13. 11:27 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A várva várt kiegészítő az űrcsatákat felvonultató MMO-hoz tehát megérkezett és újabb tartalom lökettel látta el a Black Prophecy-t. Ahogy pedig a Gamigo és a Reakktor is büszkén hangoztatja, nem csak a játék mechanikáját variálták meg a kiegészítővel, de számtalan új lehetőséggel is bővítették azt.
Tulima régen egy üdülőparadicsom volt, azok számára, akik megengedhették maguknak, hogy ide utazzanak. Az ikernap sugaraiban süttették a hasukat, űrkoktélokat szopogatva. Most viszont az idegenek ezt a szektort használják egy amolyan 'indítópadként' az inváziójukhoz, így tehát a vakációs paradicsom már nem is annyira vonzó. Ahogy már az előző hírben is említettem, az Enzo's Emporium egy új quest hub-ot takar, melyet itt találhatnak meg a játékosok. Itt folytatódik tehát a történet, mely a Genidek és a Tyi között zajlik. Ahhoz pedig, hogy részt vehess benne, nem kel mást tenned, mint elérni a 14-es szintet és meglátogatni a kiegészítő új területét.
De ahogy fentebb írtam, nem csak a sztori kapott egy új löketet. A hajók upgradeléséhez szükséges idő már a múlté. Minden fejlesztés azonnal használhatóvá válik, így egyből visszaugorhatsz a csatába. Ezzel a lehetőséggel együtt érkezett a Flak Cannon - melyet az Unreal világából már jól ismerhetünk - mely igen csúnya sérüléseket tud okozni.
De van itt még nekünk új speciális skil rendszerünk is. A játékosok idézhetnek támadó drónokat, vagy túltölthetik a fegyverzetüket egy rövid időre, hogy megnehezítsék ellenfelük életét. Ha pedig az űr kezdene zsúfolttá válni, egy sokkhullámot is elindíthatunk, mely arrébb dobja pár fényévvel az ellenséges hajókat. Egyéb újításokkal is találkozhatnak a figyelmes játékosok, melyek nagy részét a közösség véleménye alapján építették be a játékba, ezekről bővebb információt a hivatalos honlapon találhatsz. ■

előző
következő
Black Prophecy - élesítve a kiegészítő
Black Prophecy - élesítve a kiegészítőBlack Prophecy - élesítve a kiegészítőBlack Prophecy - élesítve a kiegészítőBlack Prophecy - élesítve a kiegészítőBlack Prophecy - élesítve a kiegészítőBlack Prophecy - élesítve a kiegészítőBlack Prophecy - élesítve a kiegészítő
Black Prophecy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Black Prophecy

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló