25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Modern Warfare 3 - gameplay bemutató

Friss trailer az ősszel érkező Modern Warfare harmadik részéről.

Írta: Retee 72 hozzászólás

Bár mostanában inkább a Battlefield 3-ról lehet többet hallani, azért ne feledkezzünk meg a CoD széria új tagjáról, a Modern Warfare harmadik részéről sem. Az Activision által megrendelt új MW a tervek szerint novemberben jelenik meg és ezúttal is az a célja, hogy az műfaj legnagyobb bevételét generálja idén, illetve a következő évben. A fejlesztők pedig már nagyon készülnek a debütálására, s az érdeklődést fokozandó kiadtak egy új bemutató trailert a harmadik epizódról.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Call of Duty: Modern Warfare 3

Platform:

Fejlesztő: Infinity Ward

Kiadó: Activision

Megjelenés:
2011. november 8. PC
n/a: PS3, X360, Wii

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hype
Hype [368]
Call of Duty: Modern Warfare 3 Multiplayer World Premiere Trailer
EnforcerHUN
EnforcerHUN [914]
Na a Gametrailers is elmondta a véleményét.
(7:55-9:33 között);-)
Persze érteni is kell Englishül:P
Baldrick
Baldrick [34]
Nem ismerem az itt lévőket, ettől függetlenül megmerem kockáztatni, hogy mindenki nevében írom a következőt: Senki sem akar lebeszélni a codozásról, s alapjában senkit se érdekelne, hogy te codozol. Akkor mégis mi folyik itt? Nos, az egyszerű fórumozó megtekinti a videót, s leírja véleményét a látottakról, mivel erre a való a fórum. Leírni a véleményed. Emberünk megállapítja, hogy a játékban semmi újdonság nincs, s mi tagadás, igaza van. Ekkor jössz te, mint a cod fanboyok önjelölt helyi királya, aki megmondja, hogy márpedig ez igenis megéri azt a sok pénzt amit kérnek érte, és igenis rengeteg újdonság található benne. Megteheted, leírhatod a véleményed, védheted a kedvenc játékodat, de csak akkor van értelme ha van mit rajta védeni.. A probléma ott van, hogy úgy látszik személyes sérelemnek veszed, ha leírják az igazat a játékról és megpróbálod az olvasókkal elhitetni, ez igenis más, ami már eleve egy lehetetlen feladat. Majd mikor rájössz, hogy nem tudsz semmi érdemlegeset felmutatni, a konkurenciáról kezdesz írni.

Nézzük csak a mostani hozzászólásaidat:"A játék menetben sok újítás van", " Például ez a kopterből leereszkedő csávók, a fegyver és egyéb felszerelés feloldása játék közben", " Mondjál már a Battlefield 3ból egy újítást? Ami a 2ben nem volt benne, és most ne gyere a grafikával, mert a játékmenet érdekel."

Már a cod4-ben is volt helikopterből való leereszkedés. Jah, hogy nem multiban? Bizonyára rengeteg munkát igényelt egyjátékosból multiba másolni a jelenetet. Ez is olyasmi amit már a 4.részben is megtudtak volna csinálni, ámde kell valami apróságot mutatni az új részekbe is ugye? Fegyverek és felszerelések feloldása játék közben? Javíts ki ha tévedek, de nem ezeket csináltad az előző részek zombi módjaiban? Lepődj meg, az egyetlen igazi különbség a zombi mód és e között az, hogy az ellenfél kezében is fegyver van. Írnál még pár "újítást" amit láttál? Annyit segítek, hogy a gránátok hangja ugyanaz a második rész óta, sőt talán az elsőben is ez volt, de arra már nem emlékszem, szóval valami mást írj!
Észrevetted, hogy előtted senki se írt a bf3-ról? Te miért hoztad szóba? A grafika meg.... más játéksorozatokban nőni szokott a gépigény, de a látvány fejlődik annyit, hogy az indokolt is legyen. A codok csak annyi "újdonságot" hoznak részenként amit modderek is megtudnának csinálni, ha a fejlesztők lehetőséget nyújtanának rá. Legegyszerűbb példának lásd a földbedöngölő érvedet újításnak: "festések".

" Én utáltam azt mikor egy tank elől kellet bujkálni medicként és várni hogy egy f@sz oda jöljön és kilője azt a k*rva tankot." Elbűvölő stílus, csak nem ideges vagy?
Ahogy ezt olvastam, szinte magam előtt láttam, ahogy szétvered a billentyűzetet, ha nem úgy megy a játék ahogy szeretnéd. Nem szereted a csapatmunkát, de szerintem nem is tudod mi az. Nem lehetséges, hogy veled volt a baj és nem a csapattal akikkel voltál?

" Amúgy nem azért mondom de megint én robbantottam ki a vitát? Amikor elkezd egy BF-es fikázódni a egy CoD fórumon? Nincs jobb dolga ennél? Terjeszti itt az igét hogy mi jó meg mi nem csak azt nem veszi észre hogy többen nyomják CoDal mint BFel (eladások)."

Írd le a véleményed, erre való a fórum. Amiket írnak még csak "fikázás" sem volt, hanem a fájó igazság. "Eladások"..... erre még visszatérek.

" Elmondanád hogy mi abban a hangulat hogy futkározol egyik zászlótól a másikhoz mint egy hülye? "

Ezt akár minden fps-nél, minden játékmódnál kérdezhetnéd ennyi erővel.....főleg a codnál rohangálsz rambóként.

" Talán arra gondolt hogy nem szükséges a csapatmunka, így akkor is tudsz játszani ha a csapatod balfasz." Neked a csapat annyiból áll, hogy van kit hibáztatni? S ha a csapat nem is teljesít kiemelkedően, akkor már nem is játszol tovább?

" Amúgy meg érdekes hogy az a játék a jobb amivel kevesebb ember játszik, de ez álltalában így van a kisebbség mindig hangosabb"

Vissza az eladásokhoz. Még mindig nem fogtad fel. A cod egy divatjátékká nőtte ki magát. Sokan csak a nevet veszik meg. Ezért van az, hogy akkor is sikeres ha szinte teljesen ugyanazt adja ugyan annyiért amit az előző része. A hozzád hasonlók megvennék az aknakereső 2-t is 12000Ft-ért ha a cod szerepelne a címében, és az egér festése, valamint a kis smiley továbbfejlesztett hihetetlen arcmimikája és Cpt. Price-ra való nevezése szerepelne mint újdonság. A codot bizonyára többen veszik majd mint a bf3-at, ám ha összehasonlítanánk megjelenés után, hogy melyik nyújt többet, főleg az előző részekhez képest akkor egyértelműen a bf nyerne.
Nem azt írom, hogy a cod egy "jajj de rossz játék", de hogy semmi érdemi újdonságot nem nyújt az egyértelmű, s ilyen szempontból az Activision politikája pofátlanság. Habár nem is az ő hibájuk, hiszen csak kihasználják a sok vak rajongót, s ha így megy tovább lehet még odáig is eljutunk, hogy a cod-okat fejlesztő csapatokban csak level designerek lesznek és félévente dobálják a 12000ft-os "új" részeket. 3 millárdot is eladhatnak a codból, attól még mindig nem lesz jobb játék mint a többi. "Egyél sz*rt, több milliárd légy nem tévedhet!" Ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor reménytelen vagy.

Engem nem zavar, ha ezzel játszol, sőt csináld csak nyugodtan, csak ne próbáld meg se velem, se senki mással elhiteti, hogy ez mennyire új! Hidd el, NEM az!
mark1993
mark1993 [259]
Miért van, hogy az MW3 vagy BF3 topicjából BF3 vs MW3 dühöngő lesz??? BF3 multiját az ArmA3al tessék összehasonlítani.
Madrac
Madrac [4263]
Nehogy abbahagyatok mar, hoztam popcornt!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (72 db)