Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Max Payne 3 - október elején leleplezik

Az októberi Firstlook 2011 rendezvényen debütál a régóta várt játék.

2011.09.05. 14:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar megerősítette, hogy az október elején Hollandiában megrendezésre kerülő Firstlook 2011 rendezvényen mutatják be a Max Payne 3-t a nagyközönségnek. A játékot a Rockstar Vancouver fejleszti és olyan arcok dolgoznak rajta, akik korábban az Alan Wake munkálataiban is részt vettek. A 2009-es bejelentés óta szinte semmit nem lehet tudni Max harmadik kalandjáról, csupán néhány kép került ki a világhálóra. Így komoly várakozás előzi meg a szűk egy hónap múlva tartandó két napos rendezvényt, ahol végre részletesebben is bemutatják a játékot. A Max Payne 3 PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készül, de megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezik. ■

Max Payne 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Max Payne 3

hozzászólások (9)

GeryG
GeryG 2011.09.06. 10:38
Azért lássuk be, a sok huzavona, tologatás, hallgatás, a kopasz csóka negatív fogadtatása miatti újabb tologatás ellenére mégiscsak a Rockstar felel a fejlesztésért.
És akárhonnan nézem, az elmúlt kb akárhány évben a Rockstar nem adott ki rossz játékot a kezei közül. Okay, volt néhány elszúrt portolás, lásd Bully és GTA4. Viszont a GTA sorozat, a Red Dead Redemption, az LA Noire, stb mind remek játékok.
Én nem aggódom a Max Payne-ért. Lehet, hogy nem a régi stílust kapjuk vissza, erre elég nagy esély mutatkozik, viszont ettől még szerintem megint egy kerek egész játékot kapunk majd a pénzünkért. A Rockstar nem nagyon szokott összecsapott játékot készíteni. (Mondom, a portolásokat leszámítva... :D)

Most is igazából azt nem értem, hogy gyakorlatilag 0 (zéró) információval rendelkezünk a játékról, kaptunk róla kb 8 képet, meg valami két sort a történetről... És már most mindenki ki van, hogy mennyire szar lesz, meg jajj biztos elrontják, stb. Miért?
Peace
Peace 2011.09.06. 10:45
Mert pesszimista nemzet vagyunk. ;-)
GeryG
GeryG 2011.09.06. 11:12
Jogos! :D
McCl@ne
McCl@ne 2011.09.06. 12:15
Én csak azt írtam, hogy a túl sok huzavona nem szokott sok jót jelenteni, és ez igaz mind játékokra, mind filmekre! Nem vagyok pesszimista, a GTA IV pl. az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam. Nagyon várom az új Max Payne-t, csak ebbe vegyül némi - szerintem érthető - aggodalom is.
GeryG
GeryG 2011.09.06. 12:22
Nem is csak rád értettem, hanem általánosságban. :)
ajánlott olvasnivaló