Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

GIGABYTE LAN Optimizer - egy új megoldás a hálózatok kezelésére

Priorizálhatunk és blokkolhatunk is hálózati forgalmat.

2011.09.28. 09:45 | szerző: rootshaper | kategória: Hardver

A GIGABYTE megjelentette kizárólag saját alaplapjaihoz használható új szoftverét, a LAN Optimizert. Az ehhez hasonló megoldások eddig csak a ténylegesen felső kategóriás rendszereknél, szervereknél voltak elérhetőek, de most már a hétköznapi felhasználó is bevetheti a sávszélesség beosztás ezen módszerét.
A szoftver rendkívül letisztult és egyszerűen használható. Gyakorlatilag egy gomb megnyomásával elérhetjük a megfelelő hatást, de bővebb beállításokra is van természetesen lehetőség. Például beállíthatjuk azt, hogy mely folyamatok használjanak kisebb és melyek nagyobb sávszélességet. De ez még csak a jéghegy csúcsa, ugyanis a program képes az önálló működésre is, és intelligens módon, egy nagyobb sávszélesség igényű alkalmazás érzékelésekor a kevésbé fontos folyamatokra kiosztott sávszélességet szó nélkül kevesebbre állítja, így biztosítja a biztos lagmentes online élményt.
A program legfrissebb verzióját és a támogatott alaplapok listáját is megtalálhatjátok a GIGABYTE hivatalos honlapján, ahonnan az alkalmazás ingyenesen letölthető. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló