Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hodor aurA nyilvánvaló titkai - hamarosan

Magyar misztikus vígjáték-sorozat indul karácsonykor a weben.

2011.12.19. 15:32 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Új, sajátos hangvételű magyar web-sorozat debütál karácsonykor a Youtube-on. A Hodor aurA nyilvánvaló titkai című misztikus vígjátékot Pater Sparrow írta és rendezte. A sorozat címszerepben a fiatal, szuggesztív színésznő Fátyol Hermina látható majd, de a tízperces részekben feltűnik többek között Péterfy Bori, Sárosdi Lilla, Szabó Simon és Vasvári Emese is.
A sorozatot - amely a Katapult Film égisze alatt született - Angelusz Iván és Reich Péter (Apacsok, Bibliotheque Pascal, Intim Fejlövés, Overnight) producer-páros fejleszti Pater Sparrow az ’1’ című film rendező/látványtervezőjének projektjeként. Miután az eddig elkészült részek meghívást kaptak Európa két rangos websorozat fesztiváljának (Cinema Tous Ecrans, Marseille Web Fest) hivatalos versenyprogramjába, a készítők úgy döntöttek, még idén publikussá teszik a pilot csomagot, így karácsonytól az elkészült három epizódot a közönség ingyenesen megtekintheti a neten. Az író-rendező, Pater Sparrow így jellemzi a sorozatot:
"Az aurA figurájának adalékai Chaplintől kezdve, a Kis Hercegen át, egészen Alíz Csodaországáig érnek. Azoknak való, akik nem olvasnak használati utasításokat a világhoz, hanem élnek benne és összekacsintanak egymással, mert tudják az igazi titkok nyilvánvalóak! Szabadon és játékosan próbáltunk létre hozni, egy inkább csak érzetekben konkretizált de azokban összefüggő világot. Bizonyos vagyok abban, hogy megosztja majd a közönséget, mint eddig szinte minden, amit csináltam, de azért remélem sokan szeretik, vagy megszerethetik a poetikus látásmódot, a torz figurák humorát, és Fátyol Hermina szemeit."
A magyar web-sorozat első része, A háromszög december 24-én, a második epizód, A rúzs December 25-én, míg a harmadik, A mágnes december 26-án kerül fel (angol felirattal) a sorozat saját Youtube csatornájára. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.