Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Steam - megint játéközön

Ajándékozásba kezd a Steam, ahogy karácsonykor megszoktuk már.

2011.12.20. 11:14 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Rengeteg félelmetesen jó ajánlattal állt elő a digitális disztribúció egyik legnagyobb - ha nem a legnagyobb - üzlete, a Steam, de az olcsó játékok mellett a karácsonyi ajándékokat sem felejtik el.
Természetesen most is feladatokat kell majd megoldani a nagy nyereményért, mint tavaly, tehát vásárolni mindenképp szükséges, ha nagyot akarsz szakítani. Lássuk, hogy is működik az egész! Ahhoz, hogy január másodikán a te nevedet hirdessék ki győztesnek, az a feladatod, hogy minél több napi feladatban részt vegyél és gyűjtsd a szenet. Van esély menet közben is játékokat nyerni a "Great Gift Pile" elnevezésű kupacból, no meg hét széndarabból kraftolhatsz is magadnak ajándék játékot, de ez még mind semmi. A vége az egésznek az lesz, hogy egyetlen ember megnyeri az összes jelenleg fellelhető Steam játékot! Az összeset. Ez gyakorlatilag a létező legnagyobb ajándék, amit egy gamer csak magáénak tudhat. A második díjat már 10 játékos viheti haza, ez pedig nem más, mint az első tíz játék a kívánságlistájukon, a harmadik díj pedig az első öt játék a kívánságlistán, melyet már 100 ember nyerhet meg. Végül pedig 1000 darab Valve complete pack is gazdára talál, melyben a Valve eddig megjelent játékai kapnak helyet.
Érdemes tehát figyelni a feladatokat és hamar megoldani őket, hogy aztán valaki elmondhassa magáról, hogy a világ összes játéka a birtokában van. Majdnem. ■

hozzászólások (15)

Gump
Gump 2011.12.21. 09:03
Eddig nem is játszottál vele? :-O
balays82
balays82 2011.12.21. 09:26
Bizony nem, tudom, hogy nagy hiányosságot orvosoltam most. Megjelenéskor valamiért nem vettem meg, azonban miután mindenki egyöntetűen oda volt érte, elhatároztam, hogy valamikor pótolni fogom, de majd csak amikor lejjebb megy az ára. Szerintem ennél lejjebb már nem nagyon fog egy darabig, úgyhogy most jött el az idő.:-)

Yourmom: Úgy rémlik, hogy napi ajánlat keretében volt olyan olcsó, de amikor vettem, már csak 2 óra volt hátra belőle.
Sityi
Sityi 2011.12.21. 09:51
Itt egy nem hivatalos lista azokról a játékokról, amelyek elvileg szerepelni fognak majd a játékban. Sőt, sok esetben előre is lehet dolgozni. ;-)
Skorpio90
Skorpio90 2011.12.21. 19:57
Sajnos ezzel nem vagyok előbbre. A Summer sale sztem sokkal jobb volt, ott ilynek voltak, hogy Magicka, Left 4 Dead, Lead and Gold, egy csomó steam-es achievement, és akkor beszereztem egy Alien Breed 2-t és egy Magicka pályát:-) Eddig van 1 egész szenem meg két akciós kártyám:(
red5
red5 2011.12.21. 20:33
Az első napon volt 75% kedvezmény rá, így darabja nagyjából 1600 Ft-ra jött ki. Az akció lejárta után pedig 50%-os leárazás volt rá.
ajánlott olvasnivaló