Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Vin Dieselt csáklyázták meg leggyakrabban

A Halálos iramban – Ötödik sebesség lett a legnépszerűbb torrentes film.

2012.01.09. 13:52 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Tavaly leggyakrabban Vin Diesel bombasikerét, a Halálos iramban – Ötödik sebességet mentették le illegálisan az internetről. Az autóversenyes-lövöldözéses akciófilm azzal büszkélkedhet, hogy 9,2 milliószor töltötték le a netről engedély nélkül, míg a Másnaposok 2. 8,8 millió, a Thor pedig 8,3 találattal a második, illetve a harmadik. Ezek a számok nem tükrözik azokat az illegális műveleteket, amikor valaki csak megnézte az interneten a filmet, de nem mentette le a számítógépére. A kalózkodási adatokat a mozis toplistákkal összevetve beigazolódik a sejtés, hogy a 3D-s filmekért a nézők inkább ellátogatnak a moziba az élmény kedvéért, semmint illegálisan letöltenék az internetről. Mindez azt jelenti, hogy a nagy stúdiók helyesen döntöttek, amikor az utóbbi években kidolgozták az új csapásirányt: a 3D-s technológia megmenti a mozit, hiába nő az illegális letöltések száma.
Hamarosan forgatni kezdik a Halálos iramban hatodik és hetedik részét, amelyekben a megszokott hősök mellett új karakterek kisebb hadserege lép akcióba.

  • Fast & Furious 6. – hazai bemutató: 2013. május ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (1)

rootshaper
rootshaper 2012.01.09. 14:23
ó... én azért nem hiszem, hogy az emberek csak a 3D miatt mennek moziba mostanság. már egész elérhető áron vannak 3D TV-k is, és ezeket a verziókat is fellelni a filmekből a neten szóval... idő kérdése az egész és megint valami újjal kell előrukkolni halivúdnak, hogy pénzt paszírozzon ki a jónépből. nem beszélve a csámcsogó zsiráfokról, akik valahogy mindig az alacsonyabb emberek elé trónolnak be a moziban. annél idegesítőbb nincs is. itthon ilyen szerencsére nem akad és köhömm, akár másba is torkollhat egy filmnézés egy csinos lánnyal :D
ajánlott olvasnivaló