Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elevator: Source - az első liftszimulátor

Bizony, bizony, és még csak nem is német fejlesztés.

2012.01.17. 12:28 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Biztos mindenki nagyon jól tudja, hogy liftes jelenet egyszerűen elengedhetetlen a játékokból. Főleg az FPS-ekből és a horrorokból, hiszen hol lehetne jobban a frászt hozni az emberre, ha nem egy bezárt dobozban, ahol ha elmegy a világítás, még csak fény sem szűrődik be. Ezt az alapötletet lovagolták meg a Pixeltail Games fejlesztői és alkottak nekünk egy elképesztően intenzív kooperatív liftszimulátort, úgy ám.
A kiegészítés alapfeltétele, hogy legyen meg a Half-Life Episode 2, és a Garry's Mod a gépünkön - meg természetesen maga a kiegészítő is -, aztán már csak el kell indítani a játékmódot és beszállni a liftbe. Ez után olyan abszurd utazásban lesz részünk, amilyenben talán még soha. A lift elviszi utasait gyakorlatilag mindenhova, ahova egy átlagos lift képtelen, s e közben véletlenszerűen utasok is szállnak a felvonóba, hogy aztán furcsa módokon felszívódjanak. Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy sok beteg mod jelent már meg a Source motorra, főleg a GM megjelenése után, de ez biztos ott van a top 3 legbetegebb alkotás között.
Ha a leírás alapján nem éreztétek volna át a játék intenzitását és a multiplayer elemek sokszínűségét, akkor itt egy videó is, melyben pár őrült közel 45 percig játssza a kiegészítőt. Mondanom sem kell, hogy a vége felé az izgalom már a tetőfokára hág! ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló