Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Vessel - szmötyire fel!

Folyadékgépezetek, és egyéb érdekességek.

2012.01.23. 23:00 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Kimondottan üde színfoltja lehet a közeljövőben megjelenő játékoknak a Vessel, mely már most nagyon hívogató lehet azok számára, akik kedvelik a logikai feladatokat, keverve egy kis platformer érzéssel.
A Strange Loop Games egyértelműen a folyadékszimulációra ment rá, mikor elkészítette a játék alatt üzemelő grafikus motort, s egyből életre is keltették a lötyit, ugyanis Fluros elnevezésű folyékony gépek segítségével kell majd különböző - a videóból láthatóan idegőrlőnek ígérkező - feladatokat. A steampunk körítés mellett a humorra is odafigyelnek, mely szintén kitűnik a trailerből, de nem is fecsérelem a szót, nézzük inkább a bemutatót, mely az említett Fluros szmötyikre koncentrál elsősorban.
A játék először PC-re érkezik meg, március elsején, majd ezt követi némi csúszással az XBLA és a PSN megjelenés is. Közvetlenül a Strange Loop oldaláról is megvásárolható lesz a játék, de ugyan úgy Steamen és egyéb, eddig nem megnevezett digitális disztribúciós platformokon is elérhető lesz. ■

Vessel
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Vessel

hozzászólások (2)

Yourmom
Yourmom 2012.01.25. 20:56
No offense, de a 2 perces videobol, 1 perc azzal telt el, hogy gombokra ugralt.x)
rootshaper
rootshaper 2012.01.25. 22:51
ez a videó egy aspektusát mutatta be a játéknak, de bőven volt így is más látnivaló benne :) majd kiderül a végén, milyen lesz úgyis.
ajánlott olvasnivaló