Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

XCOM: Enemy Unknown - videó

Fejlesztői videó a stratégiáról.

2012.03.06. 16:07 | szerző: Retee | kategória: Játék

A hírek szerint szépen halad a Firaxis az XCOM: Enemy Unknown fejlesztésével, amely a tervek szerint még az idén a boltokba érkezik. A csapat ezt erősítendő most kiadott egy fejlesztői videót, amelyen a gameplay részek mellett a készítők mesélnek az újdonságokról. ■

XCOM: Enemy Unknown
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
XCOM: Enemy Unknown

hozzászólások (5)

EnforcerHUN
EnforcerHUN 2012.03.06. 16:14
Szép videó.;-)
Yossarian
Yossarian 2012.03.06. 19:10
Ha meghagyják benne azokat a dolgokat, amelyek az első és a harmadik részben jók voltak, és nem butítják le úgy a játékot, mint az Aftermath készítői annak idején, plusz mindezt képesek mai színvonalon tálalni, akkor lesz rá esélye, hogy majdnem olyan jó legyen, mint az első volt. Olyan nem lesz úgysem, mert az igazi klasszikusokat még a legprofibbak sem tudják utolérni, legfeljebb megközelíteni. De ha megközelíti, már nagyon elégedett leszek.

Nálam az első rész az etalon. A második egy kisiklás volt. A harmadik viszont megint nagyon jó lett. Azóta várok egy méltó folytatásra, mert sajnos az utóbbi 15 évben ez nem született meg.
Baracklekvár
Baracklekvár 2012.03.07. 12:05
Őszintén szólva ez a videó nekem nem az első X-Com-ot idézi, hanem az Aftermath vonal jut eszembe. Semmi körökre osztottság a videó szerint, hanem ugyanolyan "félrealtime", mint az Aftermath. Ennél még az Extraterrestrials is nagyságrendekkel jobban hasonlított a nagy ősre.
Számomra továbbra is marad az Extraterrestrials....
Lacko
Lacko 2012.03.07. 12:15
Szerintem a videó alapján is körökre osztott. Csak van ez a (volt is), hogyha egy körben nem vagy csak keveset lépsz és hagysz meg időt az ellenség körére is (az ufók ezt előszeretettel gyakorolták, mert kicsit buta volt az AI) akkor az ellenség köre alatt az embereid (vagy az ufók) képesek voltak reagálni: azaz ha kiléptél egy sarok mögül és ott volt egy sectoid, aki az előző körben nem lépett, akkor simán pofánlőtt. Ettől ez még körökre osztott.
Ja és én csak az első résszel játszottam, a többiről nem tudok mesélni.
Yossarian
Yossarian 2012.03.08. 16:03
Ez a lehetőség volt a második és a harmadik részekben is. (De pl. a hasonló jellegű Jagged Alliance játékokban is.)
Sokszor érdemes volt hagyni időt a katonáinknak a kör végén, mert így mi is képesek voltunk lőni, ha elénk lépett be egy sectoid.

Egyébként ebből a szempontból is úttörő volt a harmadik rész, mert ott mindenki kiválaszthatta, hogy körökre osztott vagy a real time módban akar játszani, és a játékban egyébként mindkét mód megfelelően ki volt dolgozva, mindkettőt lehetett használni.
ajánlott olvasnivaló