Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A sötét zsaruk és Pitbull

Májusban érkezik a hazai mozikba a Sötét zsaruk 3.

2012.03.26. 07:57 | szerző: Retee | kategória: Mozi

A Sötét zsaruk visszatérnek – és Pitbull is velük tart. Az intergalaktikus idegenrendészet két feketeöltönyös ügynöke, K és J (Will Smith és Tommy Lee Jones) két hatalmas sikerű sci-fi vígjáték után harmadszor is bevetésre indul. A Men In Black - Sötét zsaruk 3-ban (MIB III, hazai bemutató: május 24.) Will Smith kénytelen visszamenni az időben, és a fiatal K ügynökkel – őt Josh Brolin játssza – küzdeni a százféle formában és még több álruhában beszivárgó ufók ellen. A különleges effektusokban és poénos akciójelenetekben bővelkedő megamozi elkészítése közben, úgy látszik Smith-nek már nem jutott ideje a főcímdalra: az első résszel ellentétben, amikor személyesen szállította a film slágerét, ezúttal külsőst kértek fel a feladatra. És Barry Sonnenfeld rendezőnek szerencsére van egy 19 éves lánya. Ha ő nincs, nem születik meg Pitbull új száma, a Back In Time, amely március 26-án jelenik meg digitális kislemezként.
– A lányom hívta fel a figyelmem Pitbull-ra – nyilatkozta újságíróknak a rendező. – És nagyon örülök, hogy így történt, mert tökéletesen a filmhez illő főcímdal született.
Pitbull dolgozott már együtt Marc Anthony-val, Enrique Iglesias-szal, Jamie Foxx-szal Chris Brown-nal és David Guettá-val is. Sikeres pályája során azonban most először zenél közösen hivatásos ufóvadászokkal. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló