Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Mercenaries bejelentés

Ingyenes akciójátékon dolgozik a City Interactive.

2012.03.27. 21:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sniper: Ghost Warrior játékot is készítő City Interactive bejelentette új játékát, mely egy ingyenesen játszható FPS lesz, és a World of Mercenaries címet kapta. Az eddig csak PC-re bejelentett játék alatt az Unreal Engine 3 dolgozik majd, és a fejlesztők ennek megfelelő színvonalú látványvilágot ígérnek, mely mellé fejleszthető fegyverek, csapat orientált játékmenet, és gördülékeny irányítás párosul majd. Ezen túl azonban semmit sem lehet még tudni az alkotásról, így megjelenési dátummal sem rendelkezik egyelőre. A fejlesztési munkálatok előrehaladott állapotban lehetnek, mert a zárt béta hamarosan kezdetét veszi.
"A fejlesztőcsapat veterán FPS rajongókból áll, és szeretnénk az évek során szerzett tapasztalatunkat felhasználva olyan játékot készíteni, mely a közelmúlt hasonló témájú játékainak legjobb elemeit további fejlesztésekkel vegyíti össze. A zárt béta szerves része a World of Mercenaries fejlesztésének, hiszen célunk, hogy a rajongók által is tesztelt játékot készítsünk." - nyilatkozta Bodgan Oprescu, a World of Mercenaries producere. A bejelentéssel együtt három concept art is érkezett. ■

előző
következő
World of Mercenaries bejelentés
World of Mercenaries bejelentésWorld of Mercenaries bejelentésWorld of Mercenaries bejelentés
World of Mercenaries
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Mercenaries

hozzászólások (2)

vanhelzing
vanhelzing 2012.03.28. 08:16
A concept artok jól néznek ki de azért én fenntartásokkal fogadom a játékot tekintve, hogy city-s...
Yaho0
Yaho0 2012.03.28. 23:31
City Interactive + ráadásul INGYEN?? Jó nyílván vicceltem de ezt muszáj volt elsütnöm amikor ezt megláttam :F Nem tűnik egyébként rossznak bár ezt ebből eléggé nehéz megítélni lévén pár semmitmondó információn kívül nem tudunk sokat. Meglássuk.
ajánlott olvasnivaló