Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kingdoms of Amalur: Reckoning - DLC érkezik

A Teeth of Naros új területeket tesz elérhetővé.

2012.04.04. 14:15 | szerző: Retee | kategória: Játék

AZ EA bejelentette, hogy hamarosan egy nagyobb voumenű DLC érkezik a Kingdoms of Amalur: Reckoning című szerepjátékhoz. A Teeth of Naros cím magára az új területre utal, amelyet egy ősi troll istenről neveztek el, s amit hamarosan mi is bejárhatunk. A kiadó szerint körülbelül 20 küldetésre számíthatunk kalandjaink során, amelyeket az eddig ismeretlen Idylla városában kaphatunk meg. Emellett feltűnik a Kollossae nevű faj is, akik leginkább az óriásokra hasonlítanak, ám általában igen békésen élnek szomszédaikkal. Természetesen a város és a terület mellett eddig ismeretlen szörnyekbe és dungeonökbe is beleütközhetünk, s 18 új fegyvert, 6 új pajzsot és egy komplett páncélszettet is találhatunk a DLC-ben, amely április 17-én jelenik meg PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt. ■

Kingdoms of Amalur: Reckoning
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Kingdoms of Amalur: Reckoning

hozzászólások (2)

razak
razak 2012.04.04. 16:09
Jóból soha nem elég!Pedig a Legend of Dead Kel sem, annyira kis terület, legalábbis 7-8 órám benne van eddig(félbeszakítottam miatta az alapjátékot, amiben 80 óra körül tartok, csak szép lassan komótosan címszóval) és még a főküldetés végére sem értem.Várom szeretettel.:)
Artemius '89
Artemius '89 2012.04.05. 11:36
Én is megdöbbentően lassan haladok az alappal, de nagyon jó, hogy végre van egy játék, ami 1-2 hétnél tovább is leköt. Mondjuk én elhatároztam, hogy minden mellék küldit is megcsinálok. Nem semmi dolgot hoztak össze.
ajánlott olvasnivaló
Újabb képek az Escape from Tarkovból Újabb képek az Escape from Tarkovból
Megjelent a Friday the 13th: The Game Megjelent a Friday the 13th: The Game
Hivatalosan is bejelentették a Far Cry 5-öt Hivatalosan is bejelentették a Far Cry 5-öt