Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kingdoms of Amalur: Reckoning - DLC érkezik

A Teeth of Naros új területeket tesz elérhetővé.

2012.04.04. 14:15 | szerző: Retee | kategória: Játék

AZ EA bejelentette, hogy hamarosan egy nagyobb voumenű DLC érkezik a Kingdoms of Amalur: Reckoning című szerepjátékhoz. A Teeth of Naros cím magára az új területre utal, amelyet egy ősi troll istenről neveztek el, s amit hamarosan mi is bejárhatunk. A kiadó szerint körülbelül 20 küldetésre számíthatunk kalandjaink során, amelyeket az eddig ismeretlen Idylla városában kaphatunk meg. Emellett feltűnik a Kollossae nevű faj is, akik leginkább az óriásokra hasonlítanak, ám általában igen békésen élnek szomszédaikkal. Természetesen a város és a terület mellett eddig ismeretlen szörnyekbe és dungeonökbe is beleütközhetünk, s 18 új fegyvert, 6 új pajzsot és egy komplett páncélszettet is találhatunk a DLC-ben, amely április 17-én jelenik meg PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt. ■

Kingdoms of Amalur: Reckoning
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Kingdoms of Amalur: Reckoning

hozzászólások (2)

razak
razak 2012.04.04. 16:09
Jóból soha nem elég!Pedig a Legend of Dead Kel sem, annyira kis terület, legalábbis 7-8 órám benne van eddig(félbeszakítottam miatta az alapjátékot, amiben 80 óra körül tartok, csak szép lassan komótosan címszóval) és még a főküldetés végére sem értem.Várom szeretettel.:)
Artemius '89
Artemius '89 2012.04.05. 11:36
Én is megdöbbentően lassan haladok az alappal, de nagyon jó, hogy végre van egy játék, ami 1-2 hétnél tovább is leköt. Mondjuk én elhatároztam, hogy minden mellék küldit is megcsinálok. Nem semmi dolgot hoztak össze.
ajánlott olvasnivaló