Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

XBLA olvasói cikkpályázat

Jelentkezz egy kódért és írj blogodra egy Xbox 360 játékról!

2012.04.28. 11:50 | szerző: Dino | kategória: Konzol - Microsoft

Kaptunk a Microsofttól pár XBLA kódot Xbox 360-as játékokhoz, és úgy döntöttünk, pályázatot hirdetünk olvasóinknak: jelentkezőket várunk, akik vállalják, hogy PC Dome-os blogjukba a kód megkapását követő egy héten belül bemutató cikket írnak az adott játékról. A blogban megjelenő cikkeknek 2-4 ezer karakter hosszúságúnak kell lenniük, egy képet és egy videót is kellene mellékelni hozzá, tartalmában pedig legyen teljes (azaz legyen benne bevezetés, tárgyalás, befejezés, és a fontosabb információk derüljenek ki belőle). Sorsolás helyett ezúttal egyszerűbb jelentkezés lesz: aki úgy gondolja, hogy az alábbi listán szereplő valamelyik játékról meg tudja írni a bemutatót (és vállalja is, hogy megírja), az ezen hírhez hozzászólásban jelezze ezt, mi pedig PM-ben megküldjük a kódot. (Mindegyik játék esetében az első jelentkező kapja meg a kódot.)

    • Diabolical Pitch - a Grasshopper Manufacture kinectes játéka, baseball labdával zombikat kell dobálni (fontos: Kinectre is szükség van hozzá!)
    • Anomaly Warzone Earth - tower defense játék
    • Bloodforge - hack and slash akció
    • Sine Mora - a Digital Reality shoot'em-upja, már írtunk róla, de érkezett egy bónusz kód, így lehet rá is jelentkezni

    A jelentkezési feltételek tehát röviden összefoglalva: Xbox 360-on kell játszani a játékkal, amelyet XBLA-ról lehet letölteni a kapott kóddal (account szükséges!), majd egy héten belül a PC Dome-os blogra fel kell tölteni a bemutató cikket. A jelentkezéseket pedig ehhez a hírhez hozzászólásként várjuk. ■

hozzászólások (4)

Pewoon
Pewoon 2012.04.29. 14:44
Engem érdekelne a Bloodforge hack n slash és szívesen elkészíteném a róla szóló bemutató cikket.Viszont nem biztos hogy még a héten belül elkészülnék vele.
syabi01
syabi01 2012.04.29. 17:26
Sziasztok!

Én a Sine Morát bevállalnám, köszi
Indigo
Indigo 2012.04.29. 22:38
Az Anomaly inkább "tower attack", egy kifordított "tower defense" :) Egész ötletes, remélem látunk még hasonlót! Nem kell kód, megvan Steam-en, csak azért írom, hogy az esetleges jelentkező tudjon róla, hogy mivel lesz dolga.

Jó játékot és sok sikert a bevállalósaknak! :)
Dino
Dino 2012.05.02. 18:51
Pwoon, syabi01: megküldtem privát üzenetben a kódot.
ajánlott olvasnivaló