Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops 2 - hivatalos

Novemberben érkezik az idei CoD.

2012.05.01. 14:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már napok-hetek óta folynak a spekulációk, hogy az Activision aranytojást tojó tyúkja, vajon idén mikor fog tojni, vagyis mire számíthatunk Call of Duty téren. Az elmúlt évek tendenciáját figyelembe véve két dolog tűnt eddig is biztosnak: hogy idén nem a soron következő Modern Warfare epizódot kapjuk, valamint, hogy valamikor ősszel érkezik az új játék.
A kiadó ma rövidre zárta a spekulációkat, és hivatalosan is bejelentette: november 13-án jelenik meg a Call of Duty: Black Ops 2. A Treyarch játéka a szokásos platformokra, vagyis PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készül el, ám az előzetes várakozásokkal ellentétben nem az előző Black Ops történetének egyenes folytatását kapjuk. A játék ugyanis a közeljövőben, a XXI. század hidegháborújában játszódik majd, ahol a technológia és a fegyverek a hadviselés új generációjává kovácsolódnak össze. A mai nap folyamán - valamikor este - az első trailer is megérkezik. Maga a videó már megtalálható a Youtube-n, ám egyelőre nem lehet megtekinteni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Black Ops II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops II

hozzászólások (25)

monyobmx
monyobmx 2012.05.02. 00:32
Hát nemtom...biztosan ezek miatt a tulajdonságai miatt lett az év játéka többször is, és ezért nevezik aranytojást tojó tyúknak...Pffffff....öcsém...XDXDXD

Kegyetlen nagy single story-t hoztak össze mindig is...mondjuk lehet h te jobban szereted a művészfilmeket, hogy nem jön be...de ez a te defekted, nem azoké akik szeretik a Cod-ot!
Corvus5
Corvus5 2012.05.02. 00:40
És mégis minden évben sírnak, h milyen veszteségesek.:D
Yourmom
Yourmom 2012.05.02. 00:50
Hat a FF tenleg nagyon rossz pelda volt, es nem mondtam egy szoval se hogy a bf ilyen kiraly olyan kiraly(meg sem emlitettem), arrol meg nem tehetek hogy annyira fanatikusan szeretitek a codot hogy mar poenkodni se lehet vele kapcsolatban.;) Az hogy realisan alok hoza, es nem vakon veszem meg sorjaba az osszes reszt, az nem hinnem hogy akarmilyen defekt lenne.
GustyX
GustyX 2012.05.02. 07:39
Ez nem is CoD...
Csak azért várom a megjelenését, hátha lentebb megy majd BO ára.
Dilizs
Dilizs 2012.05.02. 08:17
Nekem tetszik...érdekes lesz...
ajánlott olvasnivaló