Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Company of Heroes 2 - hivatalosan is bejelentve

Jövő tavasszal érkezik a keleti fronton játszódó stratégiai játék.

2012.05.07. 20:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nagy sikernek örvendett a 2006 októberében megjelent Company of Heroes, mely egészen magas szintre emelte a második világégéssel foglalkozó stratégiai játékok mércéjét. A Relic Entertainment remek stratégiai játékához meglepő módon sem kiegészítők, sem folytatás nem érkezett, egészen mostanáig. Múlt hét óta már lehet tudni, hogy a csapat dolgozik a második részen, de a hivatalos megerősítésre máig kellett várni. A kiadásért felelős THQ ma hivatalosan is bejelentette, hogy jövő tavasszal érkezik a Company of Heroes 2, mely a keleti frontra kalauzolja el a játékosokat. A kampány gerincét a németek előrenyomulása adja majd, nekünk pedig az oroszok oldalán harcolva kell majd megakadályoznunk őket ebben. A játék alatt a Relic Entertainment saját fejlesztésű Essence 3.0 motorja dolgozik majd, mely nem csupán látványos grafikát és rombolható környezetet ígér, hanem új szintre emelt mesterséges intelligenciát is, melyet a készítők csak Dynamic Battle Tactics néven emlegetnek.
"1941-et írunk, kezdetét veszi a második világháború legkegyetlenebb csatája, amikor a németek teljes fronton támadásba lendülnek a szovjet tundrán, ami végül 14 millió katona életét követelte. Az orosz vörös hadsereg irányítását kell átvennünk, hogy megvédjük az orosz anyaföldet a betörő náciktól. A háború kimenetele a mi taktikai és stratégiai képességeinktől függ majd. Az élre menő csaták során igazi katonai vezetővé válunk, hogy a szovjet birodalom hatalmát felhasználva menetelhessünk el egészen Berlinig." - olvasható a hivatalos közleményben. A játék producere, Greg Wilson emellett hozzátette, hogy a játék méltó folytatása lesz az első résznek, mely az újítások mellett megtartja majd annak minden olyan részletét, ami azt sikeressé tette. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Company of Heroes 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Company of Heroes 2

hozzászólások (6)

EnforcerHUN
EnforcerHUN 2012.05.07. 20:55
Azért egy kiegészítő volt hozzá.;-)
GeryG
GeryG 2012.05.07. 20:58
Nagyon jogos, köszönöm a korrigálást!!! :) Valamiért az nagyon kiesett a fejemből, pedig, ha jól emlékszem, azzal jött be a játékba a hűdefantasztikus DX10, ugye? :)
McCl@ne
McCl@ne 2012.05.07. 21:10
Most hülyéskedtek? :O
És a Tales of Valor? :O Pfff... 2 hivatalos kiegészítője is volt a CoH-nak, majd ezt követte az ezekkel szinte egyenértékű Eastern Front, amiről oké, hogy nem tesztek említést, de ez így epic fail.
GeryG
GeryG 2012.05.07. 21:34
okay, jogos... bocsi, hosszú volt a mai nap. :)
Respect a javításért!!!
EnforcerHUN
EnforcerHUN 2012.05.08. 10:52
Az Eastern Front csak egy mod nem kieg.
De az tényleg fura hogy ott figyel a Company of Heroes és a két kiegészítője a polcomon, de nem jutott eszembe még így se.;-)
ajánlott olvasnivaló