Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sleeping Dogs képek

Frissült az augusztusban érkező akciójáték galériája.

2012.05.25. 10:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Square Enix kiadásában fog nyár vége felé megjelenni a Sleeping Dogs, mely eredetileg a felemás sikerű True Crime sorozat új epizódja lett volna. Valószínűleg a kiadó úgy érezte, hogy ezzel a címmel előre eldöntené az alkotás sorsát, így inkább a névváltoztatás mellett döntött. A játék galériájába új képek kerültek, melyek tanúbizonysága szerint a játékmenet három fontos elemből épül majd fel: adrenalin pumpáló üldözéses jelenetekből, melyek során autóval, motorral és motorcsónakkal száguldozhatunk; látványos és brutális harcjelenetekből, melyek érdekessége, hogy a környezetünket kedvünkre felhasználhatjuk majd ellenfeleinkkel szemben; valamint töménytelen mennyiségű lövöldözésből. Röviden, elméletben minden adott lesz egy remek akciójátékhoz, már csak az a kérdés, hogy mindezt mennyire sikerült jól összegyúrni. Nos, az augusztus 14-i megjelenés után választ kapunk erre a kérdésre is. ■

előző
következő
Sleeping Dogs képek
Sleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képekSleeping Dogs képek
Sleeping Dogs
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sleeping Dogs

hozzászólások (7)

attilusz
attilusz 2012.05.25. 12:47
Nem úgy értettem. :-D Nem akartam bunkónak tűnni :-D Csak a videó-t nézd meg és ha lesz időd tedd be hírnek :-D
Köszöntem! :-D
attilusz
attilusz 2012.05.25. 12:48
Jaj észre se vettem hogy beraktad :-D
Még1x köszönöm :-D
GustyX
GustyX 2012.05.25. 13:06
Egyedüli félelmem a játékkal kapcsolatban az optimalizációja. Kíváncsi vagyok az hogy sikerül, mert a témája (pontosabban a játékmenet: lövöldözés, verekedés) bejön. A lövöldözés meg végre nem a "lock-on" rendszerrel fog működni.
GeryG
GeryG 2012.05.25. 13:43
Nekem inkább az előző részekre (akárhogy is hívják, ez akkor is csak egy True Crime epizód marad) jellemző bughalmaz aggaszt. Valahogy ebből a videóból is az jött le, hogy bár az ötlet és a koncepció valóban remek, mégis valahogy összegányoltnak tűnik az egész. Mint egy sokadik elfuserált GTA klón... mert tulajdonképpen az. :)
GustyX
GustyX 2012.05.25. 14:02
Nem próbáltam az előző részeket, de ez tetszik. Ja, a bugok...Egy ilyen játék általában tele van velük :D. Ezért lesz csak patch utáni vásár belőle :D.
Bár ha annyira lesz bugos mint pl. a The Saboteur, azonnali.
Tipikus esete a "sokat akar a szarkának"...
De bízunk a legjobbakban.
ajánlott olvasnivaló