Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops II - 11 perces bemutató

Videón is bemutatkozott az új CoD.

2012.06.04. 21:11 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ahogy az várható volt, nem kerülte el az E3-at a Call of Duty széria új része, a Black Ops II, amely a Microsoft konferenciáján is feltűnt abból az apropóból, hogy az MS bejelentette, minden jövőbeli DLC először Xbox 360-ra fog elkészülni. Ennél jóval izgalmasabb az új trailer, amely 11 percnyi tömény gameplay segítségével enged betekinteni a közeljövőben játszódó FPS világába. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Black Ops II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops II

hozzászólások (10)

Rigida
Rigida 2012.06.05. 10:39
Eladásban már felülmúlta a BF 3-t, és a fejlesztőknek/kiadóknak ez számít. A gépfejlesztés pedig nem lustaság miatt marad el, én is szívesen játszanék a BF-fel ha vinné a gépem, ill. ha lenne rá keretem hogy fejlesszem a vasamat. És már ezerszer el lett mondva a 2 játék nem ugyanaz a kategória a garfika meg ló****t nem jelent egy játékban nálam ha van játékélmény amit többnyire a történet és a pörgősség ad (CoD) vagy a jól kidolgozott multi (BF).
Royce95
Royce95 2012.06.05. 15:03
Nekem például megvan a BF3 is meg az MW3 is és az esetek többségében az MW3-mat indítom el. Ezen kívül szerintem ebben a játékban fejlődött a Grafika már csak a DirectX 11 miatt is, meg amúgy is egy teljesen új korban fog játszódni és még semmit sem tudunk róla. nem kéne konkrétumok nélkül egyből lefikázni egy játékot.
Sucee
Sucee 2012.06.05. 15:12
Nocsak, CoD fikázás és CoD vs BF flamewar indul... Milyen váratlan.
EnforcerHUN
EnforcerHUN 2012.06.05. 17:38
És még reménykedtem hogy itt nem kezdik el.;-)
A játékhoz meg csak annyit hogy ez is előrendelve, ugyanúgy mint a legelső CoD.
ainder
ainder 2012.06.05. 19:55
A cod olyan mint egy nő aki minden évben kap egy új ruhát:-)

Én megfordítanám a gondolatmenetedet.Az Activision addig fogja ezt a grafikus motort használni amíg csak lehet:amíg ennyi profitot termel nem fognak hozzányúlni semmihez sem.Véleményem szerint nem azért használják még mindig ugyan azt a motort mint az elődökben hogy elfusson a régebbi gépeken,hanem mert egyszerűen nem érdekük fölöslegesen növelni a költségeket.

A világ erről szól legkevesebb kiadás legtöbb bevétel...
ajánlott olvasnivaló