Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2012

Need for Speed: Most Wanted E3 trailer

Bemutatkozott az új NFS epizód is, melyet ismét a Criterion Games fejleszt.

2012.06.05. 20:31 | szerző: GeryG | kategória: E3 2012

Az Electronic Arts is csupa nagy címmel készült az idei showra, így nem maradhatott el az autós sorozatának bemutatója sem. A Need for Speed Most Wanted új részét a Hot Pursuittal (és a Burnout sorozattal) már bizonyított Criterion Games fejleszti, s a sajtókonferencián bemutatták a játék debütáló trailerét, valamint élőben is demonstrálták, mire is számíthatunk majd ősszel. A látottak korrekt grafikáról árulkodtak, ám a játékmenetben egyelőre nem sok újítás fedezhető fel.
"A Criterion felrázza a Need for Speed sorozatot az új Need for Speed Most Wanted játékával. Ez a Most Wanted az új játékos generációnak szól. Belevittünk mindent, amit tudunk a versenyzésről, az üldözésről és a felfedezésről, és teljes mértékben közösségi, nyílt világú autós élménnyé gyúrtuk össze az egészet. Akár szólóban vezetsz, akár a barátaiddal versenyzel a fantasztikus új többszemélyes módban, az Autolog minden téren feltüzeli a versenyszellemet, miközben a játékosok a baráti körben küzdenek a Most Wanted címért." - nyilatkozta Matt Webster, a Criterion munkatársa.
A Need for Speed Most Wanted november 1-én jelenik meg PC, PlayStation 3 és Xbox 360 mellett iOS-re és Androidra. ■Need for Speed Most Wanted (2012)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Need for Speed Most Wanted (2012)

hozzászólások (2)

ufodani
ufodani 2012.06.06. 14:36
Brutal a 2. :-)
GustyX
GustyX 2012.09.18. 19:32
Trailer.
Tetszetős, már az elején beszerzem a Lancer EVO-t:D.
Erre a speed pontozásra is kíváncsi vagyok, jól hangzik.
ajánlott olvasnivaló