Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Orcs Must Die! 2 - demót is kapott

A Robot Entertainment igazán elkényeztet minket.

2012.07.27. 10:01 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Mostanában nem divat demókat kiadni játékokhoz, és ez leginkább a nagy kiadók nagy címeire vonatkozik. Ilyen tendencia mellett viszont igazán üdítő érzés egy játék megjelent demójáról hírt adni.
A Robot Entertainment által megálmodott és világra hozott Orcs Must Die! első része nagy sikereket ért el, annak ellenére is, hogy az újrajátszási faktor viszonylag alacsony volt, azért ott volt a ranglétra azok számára, akik mindenáron meg akarnak mérkőzni a haverokkal. Most azonban, a második részben megkapjuk a hőn áhított kooperatív játékmódot is, ahol az első rész varázslónője lesz a málészájú, hülye beszólásokkal dobálózó főhős segítségére. De mindezt persze ti is megláthatjátok, ha leszeditek a demót és beleszerettek ebbe a mókás, ötletes és szórakoztató játékba. Meg akkor is, ha nem. Ja, és a játék zseniálisra sikeredett zenéit is beszerezhetitek némi minimális anyagi ráfordítás ellenében.
A teljes verzió egyébként három nap múlva, hétfőn startol el és ennek örömére az első részt is nagy kedvezménnyel tudjátok megvásárolni a srácoktól. ■

Orcs Must Die! 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Orcs Must Die! 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló