Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 3 - kooperatív bemutató

Mozgásban a játék négyfős kooperatív módja.

2012.08.02. 13:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány héttel ezelőtt már bemutattak egy trailert a készülő Far Cry 3 kooperatív módjáról, most érkezett egy új, valamivel hosszabb videó is. A játékban négyfős kooperatív kampány módot is találunk, mely saját történettel rendelkezik majd. Ez nagyjából fél évvel az egyszemélyes kampány történései előtti eseményeket meséli el. A Far Cry 3 november 30-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Far Cry 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 3

hozzászólások (13)

GeryG
GeryG 2012.08.03. 11:29
Bioshock: Infinite FPS lesz, mint az első két rész, nem?! :)
GustyX
GustyX 2012.08.03. 11:32
Hol élsz ember??? 2012-t írunk, a CoD teremtette divatfikázás ma már alap, nem??? Minden FPS szar lesz, mivel tele van hangulatos átvezetőkkel, élvezetes szkriptekkel, hiányzik belőlük az eredetiség és egy kaptafára mennek. A konzolos fos grafikáról/játékmenetről ne isbeszéljünk!!! Ugyanolyan mind, pföö...
...

Amúgy +1
Én is várom valamennyi új FPS-t (FC3, MoHWF, BO2, mi van még?), leszarva a fentieket. Igaz, valszeg csak a FC3-at szerzem be teljes áron, vagy 20% körüli akcióval, mert az legalább nem pár órás élvezet lesz. Multit meghagyom a BF3-nak, ezért a BO2 és MoH majd csak későbbi vétel lesz.
cygary
cygary 2012.08.03. 11:40
Én is várom őket, de csak csendben. A Call of Duty-t évről évre beszerzem, mert a haverokkal lehet multizni: Ennek ellenére pontosan tudom hogy értékét tekintve igencsak alul áll. Az ugyan továbbra is zavar mikor az emberek lehülyéznek csak azért mert érdekel a következő CoD, ám ha a játékot bírálják az már nem tud érdekelni.

Az ugyanis marha nagy tény, hogy az elmúlt években a Battlefield, Medal of Honor, Call of Duty címek nem igen durrantak nagyot, a hype-ot leszámítva. A Crysis 3 is ide sorolható, egy íj és pár új fegyver meg ellenség nem ér egy teljest folytatást. Ráadásul még a környezet is teljesen ugyanaz, így joggal csalódhattak benne az emberek látatlanba is. Más az ha az ember szívesen áldoz 10+ ezret egy játékra, és az, hogyha ,,letölni jó lesz'' kategóriába esik.

Szóval én abszolút meg tudom érteni ha senki sem vár semmiféle FPS-t.A fejlesztők ráálltak a folytatásokra, és nincs olyan amit nem láttunk már.

A Dishonored, a Bioshock:Infinite helyből jobban felizgat, mert sokkal több ötlet van benne mint a fenti címekben együttvéve. A Far Cry 3 szintén jól néz ki, meglátjuk melyik irányba megy el.
en vagyok az
en vagyok az 2012.08.03. 12:00
yeah
Drukala
Drukala 2012.08.03. 14:59
Személy szerint várom a FC3-at, a nagy tömeggel ellentétben egyszerűen imádtam a második részt minden hibájával együtt, sokkal inkább mint az első részt és amennyire meg tudom ítélni ez közelebb fog állni a második részhez.

Lehet, hogy csak én öregszem, de egyre többet csalódok a játékokban. Ehhez hozzájön az, hogy a cégek reklámozzák minden hülyeséggel a termékeiket, aminek a fele se lesz igaz. "Lélegzetelállító látványvilág" = szóhoz sem jutsz, mert olyan optimalizálatlan, hogy még minimumon is szaggat az amúgy nem rossz gépeden. Én a nyafogással vezetem le azt a feszültséget amit ez bennem kelt. Rég csalódtam kellemeset játékban, a New Vegas óta kevés játékról mondhatom el, hogy hú ez aztán megfogott!
ajánlott olvasnivaló