Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Razer Ouroboros - Transzformer egér, vérbeli játékosoknak

Újabb remek perifériával állt elő az amerikai gyártó.

2012.08.06. 14:13 | szerző: rootshaper | kategória: Kütyü

Nagy dilemma lehet a balkezes játékosoknak az egérválasztás. Vannak szimmetrikus felépítésű egerek, melyek a papírforma szerint mindkét tábor igényeit hivatottak kielégíteni, de aki próbált már ilyesmit, tudhatja, hogy egyik kézbe sem illenek igazán. Ezt a hiányt próbálja a Razer most befoltozni, a maximálisan testre szabható rágcsálójával, az Ouroborosszal.
Nem csak a jobb és balkezes játékosokra figyeltek oda a gyártónál, hanem a különböző méretű tenyerekre is. Ennek következménye az egér egész extrém alakja, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a kéztámaszt akár 20 milliméterrel megnöveljük, így a valóban lapátkezű játékosok is kényelmesen elférnek majd a rágcsáló hátán. Ezen felül még két cserélhető oldalpanel is a módosítások sorát bővíti, melynek hatására a "karmos" illetve a "tenyeres" egérhasználók is kényelmes fogást alakíthatnak ki az eszközön. Végezetül még a hátlap dőlésszöge is állítható, így biztosítja a kényelmes játékot akár órákon keresztül.
A belsejében a megszokott minőségű felszerelés található: a 8200 dpi-s maximális érzékenységű szenzort egy gombnyomásra kisebb érzékenységre is lehet állítani, ha nagyobb precizitásra lenne épp szükség. A vezeték nélküli egerek nagy problémája szokott lenni a válaszidő és az élettartam egy feltöltéssel. A gyártó szerint az Ouroboros ebben is kiemelkedőt alkot, ugyanis a válaszidő mindössze 1 milliszekundum, az egy darab AA méretű elemmel pedig minimum 12 órán át nyúzhatjuk kedvenc játékainkat, a kábelek összegubancolódása nélkül.
A boltok polcaira a 2012-es esztendő negyedik negyedévében kerülnek majd fel az új eszközök, melyeket 129,99 eurós áron lehet majd magunkévá tenni. ■

előző
következő
Razer Ouroboros - Transzformer egér, vérbeli játékosoknak
Razer Ouroboros - Transzformer egér, vérbeli játékosoknakRazer Ouroboros - Transzformer egér, vérbeli játékosoknakRazer Ouroboros - Transzformer egér, vérbeli játékosoknakRazer Ouroboros - Transzformer egér, vérbeli játékosoknakRazer Ouroboros - Transzformer egér, vérbeli játékosoknak

hozzászólások (4)

Skorpio90
Skorpio90 2012.08.06. 19:26
Bal kezesként nem értem, miért kellhet valakinek egy balkezes egér, pláne játékra. Ráadásul a vezetékes egér még mindig megbízhatóbb, mint a vezeték nélküli, és még + pénzt se kell kidobni az ablakon az elemek miatt.
rootshaper
rootshaper 2012.08.06. 23:11
tölthető akksiról hallottál-e már? :) amúgy én sem preferálom a wireless cuccokat perifériákban, de hát akinek ez kell...
Skorpio90
Skorpio90 2012.08.10. 18:33
Még soha. De most, hogy tanulmányozom ezt a forradalmi megoldást, mintha az jönne le, hogy azok élettartalma se túl nagy. Ráadásul a cikk elemeket említ.
GustyX
GustyX 2012.08.10. 18:52
Tölthető elem kvázi aksi:).

Amúgy ez a transformers design nem a Razer találmánya, a Saitek Cyborg egerek is ilyesmik.
ajánlott olvasnivaló